مجله مایللوکس
اسپاگتی آرابیاتا ( به عصبانی) که به “عصبانی” ترجمه می شود – یکی از غذاهای ماکارونی مورد علاقه من برای درست کردن است. این سس با چند ماده درست میشود: گوجهفرنگی گیلاسی شیرین، سیر، روغن زیتون با کیفیت خوب و چاشنیشده با فلفل قرمز خرد شده و ریحان تازه. این دستور به ۲۰ حبه سیر نیاز دارد و سس آن مقدار زیادی را درست می کند. اگر به جمعیت غذا نمیدهم، سس را تا ۳ روز در یخچال نگه میدارم و از آن برای درست کردن غذاهای خوشمزه شبهای هفته استفاده میکنم.
اسپاگتی آرابیاتا ( به عصبانی) که به “عصبانی” ترجمه می شود – یکی از غذاهای ماکارونی مورد علاقه من برای درست کردن است. این سس با چند ماده درست میشود: گوجهفرنگی گیلاسی شیرین، سیر، روغن زیتون با کیفیت خوب و چاشنیشده با فلفل قرمز خرد شده و ریحان تازه. این دستور به ۲۰ حبه سیر نیاز دارد و سس آن مقدار زیادی را درست می کند. اگر به جمعیت غذا نمیدهم، سس را تا ۳ روز در یخچال نگه میدارم و از آن برای درست کردن غذاهای خوشمزه شبهای هفته استفاده میکنم.
سس با ۲۰ حبه سیر؟!
خوب، ۲۰ حبه سیر ممکن است برخی را گیج کند، اما صدای من را بشنوید. این دستور مقدار زیادی سس درست میکنه و من فقط ۲۰ حبه سیر تنها راه درست کردنش هست 🙂 . نگران نباشید سیر به آرامی در روغن زیتون پخته می شود و شیرین، نرم و معطر می شود.
طرز تهیه اسپاگتی آرابیاتا
عناصر
- ۱/۲ فنجان روغن زیتون اضافی
- ۲۰ حبه های سیر خرد شد
- ۲ (۲۴ اونس) بسته های گوجه گیلاسی
- ۷ اونس رب گوجه فرنگی ارگانیک (من عاشق نام تجاری bionaturae هستم)
- ۱/۳ فنجان برگ های ریحان تازه خرد شده، به علاوه اضافی برای سرو
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده (بسته به ترجیح ادویه خود بیشتر یا کمتر اضافه کنید)
- ۱ کم اهمیت موسیر، ریز خرد شده (این اختیاری است)
- فلفل سیاه، به مزه
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- ۱ فنجان اب
- ۱ فنجان آب ماکارونی
- ۱&1/2 پوند ماکارونی اگر فقط برای ۱ تا ۳ نفر ماکارونی درست می کنید، مقدار پاستا را تنظیم کنید.
- پارمزان تازه رنده شده برای تزیین
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. سیر له شده را اضافه کنید و حدود ۷-۱۰ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. حواستان به سیر باشد تا نرم شود و اطراف لبه ها به رنگ طلایی و قهوه ای روشن در بیاید.
-
حالا فلفل قرمز خرد شده، موسیر خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین تفت دهید.
-
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید و سپس گوجه گیلاسی را اضافه کنید.
-
۱ فنجان آب، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
-
مخلوط را به جوش آورید و سپس حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس پوشش را بردارید و اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.
قوام سس:
یک (به مایع): اگر متوجه شدید که غلظت آن مایع است، در انتها حرارت را زیاد کنید و ۵-۷ دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود. زیرا پختن بیشتر آن به تبخیر بخشی از مایعات کمک می کند.
دو (به غلیظ): اگر متوجه شدید سس شما غلیظ است، هنوز آب اضافه نکنید. قبل از اینکه پاستا را اضافه کنید، یک فنجان آب پاستا اضافه کنید و هم بزنید.
قوام سس به نوع گوجه فرنگی ای که استفاده می کنید بستگی دارد.
-
ریحان را هم بزنید. این زمان برای طعم سس و اضافه کردن چاشنی های اضافی به میل خود است.
قبل از قرار دادن در مخلوط کن، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. اگر یک مخلوط کن غوطه وری دستی دارید، می توانید همین الان همه چیز را مخلوط کنید. اگر از مخلوطکن معمولی استفاده میکنید، مطمئن شوید که آن را چند بار بزنید تا یکدست شود. (از مخلوط کردن سس برای مدت طولانی تری خودداری کنید زیرا این کار باعث می شود هوای زیادی به سس وارد شود و ما فقط می خواهیم تا زمانی که همه چیز ترکیب شود، نبض بزنیم). سس را دوباره داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنید تا سس گرم بماند.
-
یک قابلمه بزرگ آب و ۲ قاشق غذاخوری نمک را به جوش بیاورید و می توانید از هر نوع پاستا که دوست دارید استفاده کنید. من عاشق پنه، ریگاتونی، اسپاگتی و بوکاتینی با این سس هستم. هر شکلی که ماکارونی را انتخاب می کنید، حتما پاستا را ۲ دقیقه کمتر از دستورالعمل بسته بپزید. می خواهیم ماکارونی آل دنته باشد تا بتوانیم پخت آن را در سس تمام کنیم.
-
گزینه ۱: اگر قصد دارید تمام سس پاستا را مصرف کنید، پاستا را به سس اضافه کنید و ۱ فنجان آب پاستا اضافه کنید و هم بزنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
-
گزینه ۲: اگر فقط ماکارونی را برای ۱-۳ نفر درست می کنید. ادامه دهید و یک تابه دیگر تهیه کنید، مقدار سس ماکارونی را که می خواهید استفاده کنید اضافه کنید، سپس پاستا و ۱ پیمانه آب ماکارونی را اضافه کنید، هم بزنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
باقیمانده سس را در شیشه تمیز دربسته نگهداری کنید و در یخچال بگذارید تا ۳ روز دیگر مصرف شود.
-
روی پاستا را با یک قطره روغن زیتون، پارمزان تازه رنده شده، ریحان تازه و فلفل قرمز خرد شده تزیین کنید.