پاستا سیر ترد کره چیلی

 

ماکارونی جدید مورد علاقه خود را ملاقات کنید. تند، آجیلی، شیرین و مزه دار است. عالیه! این غذا ترکیبی از رشته فرنگی تند روغن چیلی سیر و نودل بادام زمینی تایلندی است. تنها چیزی که برای درست کردن این غذای خوشمزه نیاز دارید 15 دقیقه و چند غذای اصلی آسیایی است.

 

مایلوکس

پاستا سیر ترد کره چیلی

این غذا ترکیبی از رشته فرنگی تند روغن چیلی سیر و نودل بادام زمینی تایلندی است.
زمان آماده سازی5 دقایق
زمان پخت8 دقایق
زمان کل13 دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: 2
خردکن

عناصر

  • 5 حبه های سیر، ریز خرد شده
  • 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2 قاشق غذاخوری من بید هستم
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری سس صدف
  • 4 پیاز بهار، ریز خرد شده حدود 3/4 فنجان
  • 2 قاشق غذاخوری تاهینی (به دلخواه بیشتر اضافه کنید) کره بادام زمینی یا کره بادام نیز موثر است
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • 2 و 1/2 قاشق غذاخوری چیلی تند ترد به علاوه بیشتر برای خدمت
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز، خرد شده به علاوه بیشتر برای خدمت
  • 9 اونس ماکارونی
  • 1/2 فنجان آب پاستا رزرو شده در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید
  • یک فشار آب لیموترش اختیاری

افزونه های اضافی

  • پنیر پارمزان
  • موسیر سرخ شده
  • پاشیدن سرکه
  • نم نم عسل یا شربت افرا
هواپز مایللوکس

دستورالعمل ها

  • پاستا را در آب جوش نمکی بپزید تا آل دنته شود
  • در تابه ای روی حرارت متوسط، کره را آب کنید. سپس سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و معطر شود.
  • حالا روغن چیلی ترد، سس سویا، سس صدف و تاهینی را اضافه کنید. هم بزنید و اجازه دهید سس حدود 1 دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود بپزد.
  • پاستا آل دنته، آب پاستا، پیازچه و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  • بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
  • روی پاستا را با روغن ترد چیلی و گشنیز اضافه کنید. لذت ببرید!
[elementor-template id=”6255″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *