ماکارونی جدید مورد علاقه خود را ملاقات کنید. تند، آجیلی، شیرین و مزه دار است. عالیه! این غذا ترکیبی از رشته فرنگی تند روغن چیلی سیر و نودل بادام زمینی تایلندی است. تنها چیزی که برای درست کردن این غذای خوشمزه نیاز دارید 15 دقیقه و چند غذای اصلی آسیایی است.

پیشنهاد ویژه:
مایلوکس
پاستا سیر ترد کره چیلی
این غذا ترکیبی از رشته فرنگی تند روغن چیلی سیر و نودل بادام زمینی تایلندی است.
خدمات: 2
پیشنهاد ویژه:
خردکن
عناصر
- 5 حبه های سیر، ریز خرد شده
- 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 2 قاشق غذاخوری من بید هستم
- 1 و 1/2 قاشق غذاخوری سس صدف
- 4 پیاز بهار، ریز خرد شده حدود 3/4 فنجان
- 2 قاشق غذاخوری تاهینی (به دلخواه بیشتر اضافه کنید) کره بادام زمینی یا کره بادام نیز موثر است
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- 2 و 1/2 قاشق غذاخوری چیلی تند ترد به علاوه بیشتر برای خدمت
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز، خرد شده به علاوه بیشتر برای خدمت
- 9 اونس ماکارونی
- 1/2 فنجان آب پاستا رزرو شده در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید
- یک فشار آب لیموترش اختیاری
افزونه های اضافی
- پنیر پارمزان
- موسیر سرخ شده
- پاشیدن سرکه
- نم نم عسل یا شربت افرا
پیشنهاد ویژه:
هواپز مایللوکس
دستورالعمل ها
- پاستا را در آب جوش نمکی بپزید تا آل دنته شود
- در تابه ای روی حرارت متوسط، کره را آب کنید. سپس سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و معطر شود.
- حالا روغن چیلی ترد، سس سویا، سس صدف و تاهینی را اضافه کنید. هم بزنید و اجازه دهید سس حدود 1 دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود بپزد.
- پاستا آل دنته، آب پاستا، پیازچه و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
- بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
- روی پاستا را با روغن ترد چیلی و گشنیز اضافه کنید. لذت ببرید!