مجله مایللوکس
کوفتههای بدون گوشت بادمجان در سس گوجهفرنگی تند، طی دو هفته گذشته دستور پخت من را جلب کرده است. این کوفتههای بادمجان پر از طعم هستند و میتوان آن را با پاستا یا برنج سفید یا قهوهای سرو کرد. بهترین قسمت این است که میتوانید کوفتههای بادمجان را در آخر هفته آماده کنید و آنها را در فریزر نگهداری کنید تا در طول هفته کاری استفاده شوند!
کوفتههای بدون گوشت بادمجان در سس گوجهفرنگی تند، طی دو هفته گذشته دستور پخت من را جلب کرده است. این کوفتههای بادمجان پر از طعم هستند و میتوان آن را با پاستا یا برنج سفید یا قهوهای سرو کرد. بهترین قسمت این است که میتوانید کوفتههای بادمجان را در آخر هفته آماده کنید و آنها را در فریزر نگهداری کنید تا در طول هفته کاری استفاده شوند!
من گوشت خوار نیستم و رژیم غذایی من ۹۰ درصد گیاهی است. من طرفدار بزرگ خوردن غذاهای سالم هستم و این غذا واقعاً دارو است. من همیشه سعی میکنم راههای خلاقانهای برای استفاده از سبزیجات پیدا کنم و این کوفتههای بدون گوشت بادمجان یک مثال عالی است که خوردن گیاهی به این معنی نیست که باید طعم و مزه را به خطر بیندازید. در زیر دستور تهیه این کوفته های بدون گوشت بادمجان را خواهید دید! لذت ببرید!
کوفته بدون گوشت بادمجان
زمان آماده سازی |
۲۰ |
زمان پخت |
۴۵ |
خدمات |
|
عناصر
- ۳ فنجان ها گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک صورتی هیمالیا
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
- ۳ چرخ کرده سیر
- ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل هندی
- ۱/۲ فنجان اب (یا آب پاستا)
- ۱ پیاز زرد خرد شده
- ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ بزرگ بادمجان
- ۱/۲ فنجان قارچ سفید خرد شده
- ۱ کم اهمیت پیاز زرد
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
- ۱ قاشق چایخوری پمپ کالابرس (یا هریسا)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۴ چرخ کرده سیر
- ۱ قاشق چایخوری گیاهان خشک مخلوط
- ۳/۴ فنجان پودرهای سوخاری
عناصر سس گوجه فرنگی تند
کوفته بدون گوشت بادمجان
|
|
دستورالعمل ها
-
در یک ماهیتابه متوسط با روغن زیتون، پیاز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه عرق کنید.
-
سپس گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت متوسط مخلوط کنید.
-
سپس آب و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
-
سپس شعله را کم کرده و در تابه را بپوشانید و اجازه دهید سس به مدت ۱۵ بجوشد تا غلیظ شود و طعم آن خوب شود.
-
پس از آماده شدن سس، آن را کنار بگذارید تا کوفته های بادمجان آماده شود.
-
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون، پیاز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا کاراملی شود.
-
سپس بادمجان، قارچ و همه ادویه ها را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار روی حرارت متوسط هم بزنید تا سبزیجات کاملا بپزند.
-
در غذاساز، دو عدد نان برشته شده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا مخلوط خوب شود.
-
مخلوط بادمجان پخته شده را به همراه آرد نان داخل غذاساز اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
-
با یک قاشق یا قاشق کوچک بستنی، کمی از مخلوط را بردارید و با دستان خود به شکل یک توپ در آورید.
-
در یک تابه بزرگ که کمی روغن انداخته روی حرارت متوسط تا زیاد، کوفته های بدون گوشت بادمجان را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند.
-
وقتی تمام کوفته های بدون گوشت بادمجان از بیرون ترد شد، سس گوجه فرنگی را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تا متوسط بگذارید سس به مدت ۱۵ دقیقه با گلوله های بادمجان بپزد.
-
جعفری خرد شده را بپاشید و کوفته بادمجان را با پاستا، برنج یا نان پهن سرو کنید. لذت ببرید!