این پستو پسته اسفناج خامه ای، سیر، لذیذ، مغزدار و بسیار خوشمزه است. می توانید به پاستا، هر پروتئینی یا روی نان تست اضافه کنید. این پستو مورد علاقه است و خیلی سریع جمع می شود – همه در یک مخلوط کن.

طرز تهیه پستو پسته اسفناج

عناصر

  1. پسته
  2. اسفناج
  3. روغن زیتون
  4. آب لیمو و پوست لیمو
  5. نمک
  6. فلفل سیاه
  7. سیر
  8. موسیر
  9. فلفل قرمز خرد شده
  10. پنیر پارمزان
طرز تهیه پستو پسته اسفناج

چه چیزی را با پستو سرو کنیم؟

  1. پاستا پستو درست کنید
  2. ساندویچ پستو گیاهی
  3. پستو را به سس ماکارونی سفید یا قرمز اضافه کنید تا طعم تازه ای به آن اضافه کنید
  4. نان سیر پستو
طرز تهیه پستو پسته اسفناج

طرز نگهداری پستو پسته اسفناج

پستوی پسته اسفناج را در یک ظرف مزون یا ظرف دربسته بریزید. آن را تا ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید پستو را در فریزر نگهداری کنید. در صورت قرار دادن در فریزر، زمانی که آماده استفاده هستید، فقط ذوب کنید.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

پستو پسته اسفناج

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان کل۱۰ دقایق

تجهیزات

  • غذاساز

عناصر

  • ۳/۴ فنجان پسته پوست کنده
  • ۲ فنجان ها اسفناج تازه ارگانیک
  • ۱/۲ فنجان روغن زیتون فوق باکره
  • ۳ حبه های سیر
  • ۱ موسیر کوچک
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده سطح ادویه را مطابق میل خود تنظیم کنید
  • ۱/۲ فنجان پارمزان، تازه رنده شده
  • پوست و آب ۱ لیمو کامل

دستورالعمل ها

  • در غذاساز اسفناج، پسته، سیر، آبلیمو، پوست لیمو، پنیر پارمزان، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز خرد شده، موسیر و کمی روغن زیتون را اضافه کنید.
  • غذاساز را روشن کنید و به آرامی روغن زیتون فوق بکر باقی مانده را بریزید. آنقدر هم بزنید تا پستو یکدست شود.
  • دستگاه را متوقف کنید و با استفاده از یک کاردک، کناره ها را خراش دهید و چند بار دیگر نبض بزنید.
  • مزه کنید و چاشنی های اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید. اگر می‌خواهید پستو پسته اسفناج رقیق‌تر باشد، می‌توانید به دلخواه روغن زیتون بیشتری اضافه کنید.

    اگر نمی‌خواهید روغن زیتون بیشتری اضافه کنید، اما می‌خواهید غلظت آن رقیق‌تر باشد، می‌توانید به جای آن کمی آب اضافه کنید.

  • پستو را به ظرف دربسته منتقل کنید و تا ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

یادداشت

برشته کردن پسته – اگر وقت دارید، می توانید پسته ها را برشته کنید تا طعم آجیل تری به آن بدهید. مغز پسته را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​برشته کنید تا معطر شود، گاهی اوقات آن را هم بزنید – این ممکن است حدود ۵ دقیقه طول بکشد.

 

تعویض پسته – اگر پسته در دسترس ندارید، می توانید به جای آن از گردو استفاده کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من