مرغ پخته مراکشی

 

مرغ پخته مراکشی – ران مرغ تند و خوشمزه پخته شده با پیاز خوش طعم، سیب زمینی، هویج رنگین کمانی و زیتون تند. من دوست دارم این را با برنج باسماتی یا نان پیتا برای فرو بردن در سس سرو کنم. این ظرف خیلی سریع با کمک قبیله ادویه ترکیب ادویه سیتار مراکش. می توانید این را در یک تابه مخصوص فر یا ورقه پخت بپزید.

 

مرغ پخته مراکشی – ران مرغ تند و خوشمزه پخته شده با پیاز خوش طعم، سیب زمینی، هویج رنگین کمانی و زیتون تند. من دوست دارم این را با برنج باسماتی یا نان پیتا برای فرو بردن در سس سرو کنم. این ظرف خیلی سریع با کمک قبیله ادویه ترکیب ادویه سیتار مراکش. می توانید این را در یک تابه مخصوص فر یا ورقه پخت بپزید.

Spice Blends پخت و پز را آسان می کند

این مرغ پخته شده مراکشی خیلی سریع تنها با چند محصول ترکیب می شود و مهم ترین آنها این است قبیله ادویه مراکش سیتار مخلوط ادویه این ترکیب معطر، گلی و شیرین است و از آنجایی که خاورمیانه ای است، وقتی آن را بو می کنم، ادویه ای با کیفیت می شناسم! من از کیفیت ترکیب بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. این ترکیب ادویه از گشنیز، عسل، زردچوبه، دارچین، پاپریکا، غنچه رز، زیره سبز، پوست پرتقال، فلفل دلمه ای و هل سبز تشکیل شده است. این دلیلی است که من عاشق ترکیب ادویه‌ها هستم – یک فرد معمولی تمام این ادویه‌ها را در کابینت آشپزخانه خود نخواهد داشت. گرفتن این مراکش سیتار مخلوط ادویه یا حلب باستانی مخلوط ادویه (ترکیب خاورمیانه شیلی) به شما امکان می دهد انواع مختلفی از غذاهای با طعم خاورمیانه را بدون خرید ۶ تا ۷ ادویه جداگانه درست کنید – فقط یک محصول را بگیرید و کل غذا را ادویه کنید. من از هر دو استفاده کردم ترکیب ادویه سیتار مراکش و حلب باستانی مخلوط ادویه جات، اما شما به هر دو نیاز ندارید – برای این غذا، سیتار مراکش مخلوط ادویه مهمترین آن است.

من ادویه های دیگه رو امتحان کردم قبیله ادویه و این شرکت به سرعت برای ادویه جات با کیفیت خوب مورد علاقه من شده است. ادویه جات فاقد نمک است، بدون تراریخته، مواد نگهدارنده یا پرکننده، همچنین، من از تنوع ادویه هایی که ارائه می دهند لذت می برم – انواع مختلفی از ادویه جات که هرکدام به کشور دیگری منتقل می شوند!

ماریناد مرغ

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

برای سبزیجات اضافه کردم سیتار مراکش مخلوط ادویه و حلب باستانی مخلوط ادویه اگر وگان هستید، من عاشق چاشنی سبزیجات به همان شکلی هستم که گوشت را طعم دار می کنم. در زیر می توانید دستور پخت کامل را بیابید – امیدوارم این غذا را امتحان کنید. این مورد علاقه خانواده است!

مرغ مراکشی پخته شده

زمان آماده سازی۱۵ دقایق
زمان پخت۴۵ دقایق
زمان کل۴۰ دقایق
خدمات: ۳

عناصر

ماریناد مرغ

  • ۴ ران مرغ بدون پوست
  • ۲ قاشق غذاخوری ادویه قبیله مراکش ترکیب ادویه سیتار
  • ۱ قاشق سوپخوری قبیله ادویه ترکیب ادویه هالابی باستانی
  • فلفل سیاه به مزه
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • آب نصف لیمو
  • ۴ خرد شده حبه های سیر
  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • ۴-۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون

ران مرغ پخته

  • ۳-۴ موسیر برش خورده
  • ۳ هویج رنگین کمانی
  • ۱ سیب زمینی برش خورده
  • ۲ گوجه فرنگی های بزرگ را به صورت قاچ برش داده اند
  • ۱/۳ فنجان زیتون های سبز اختیاری
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱/۲ فنجان اب
  • ۲ قاشق چای خوری قبیله ادویه ترکیب ادویه هالابی باستانی
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۳-۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید
  • در یک کاسه، ران مرغ بدون پوست، روغن زیتون، ادویه جات ترشی جات، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو، سیر له شده و زنجبیل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، تمام سبزیجات، ادویه ها، زیتون، روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    نکته: سعی کنید سبزیجات را به همان اندازه برش دهید تا همزمان بپزند.

  • در یک تابه گرد بزرگ یا ظرف پخت، ران مرغ را اضافه کنید و باقیمانده ماریناد را بریزید. سبزیجات را به دور مرغ اضافه کنید
  • در یک فنجان رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود. خوب مخلوط کنید. اگر غذای خود را کمی تند دوست دارید، می توانید کمی کاین به آن اضافه کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را روی مرغ و سبزیجات بریزید.
  • ماهیتابه یا ظرف پخت را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی به ۱۶۵ درجه یا بیشتر برسد، بپزید.
  • مرغ پخته شده را با جعفری تازه تزیین کرده و با یک روی برنج باسماتی سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید