طرز تهیه بورک پنیر اسفناج

 

بورک پنیر اسفناج. یک شیرینی خوش طعم خوشمزه که به راحتی درست می شود که از بیرون به صورت فلکه ای ترد و در داخل پنیری خامه ای است.

 

بورک پنیر اسفناج. یک شیرینی خوش طعم خوشمزه که به راحتی درست می شود که از بیرون به صورت فلکه ای ترد و در داخل پنیری خامه ای است.

این شیرینی های شکم پر را می توان با هر چیزی که دوست دارید پر کنید: گوشت چرخ کرده، گوشت خرد شده، پنیر، اسفناج، سیب زمینی پخته شده و غیره. آنها میان وعده یا پیش غذای عالی برای یک مهمانی شام هستند. می‌توانید این‌ها را با ورقه‌های فیلو یا ورقه‌های خمیر پفکی درست کنید که هر دو طعم لذیذی دارند!

سوهان پنیر اسفناج

فیلینگ شامل پنیر خامه ای، پیاز کاراملی شده، فلفل قرمز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پارمزان و اسفناج است. می توانید موزارلا یا فتا را نیز اضافه کنید. اگر در حفظ شکل مثلث با ورقه‌های فیلو مشکل دارید، می‌توانید شکل رول تخم مرغ را انتخاب کنید، اگر این کار راحت‌تر است.

لطفا اگر سوالی دارید به من اطلاع دهید.

امیدوارم این شیرینی های خوشمزه را امتحان کنید!

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

بورک پنیر اسفناج

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
۱۶ دقایق
خدمات: ۱۵ بوراکس

عناصر

  • ۸ اونس بسته پنیر خامه ای
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • نمک به میل شما
  • فلفل سیاه به میل شما
  • ۳ فنجان ها اسفناج بچه تازه اسفناج پژمرده و خشک شده یا منجمد
  • ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • ۱ تخم مرغ شستشوی تخم مرغ
  • دانه کنجد
  • ۲ قاشق غذاخوری پارمزان تازه رنده شده شما همچنین می توانید موزارلا را اضافه کنید
  • ۱ بسته فیلو یا جعبه شیرینی پفکی
  • ۱ متوسط پیاز ( سرخ شده / کاراملی شده )

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید
  • در یک کاسه پنیر خامه ای، فلفل سیاه، پیاز کارملی شده، نمک، اسفناج و پارمزان را اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. شما باید حدود ۱ فنجان فیلینگ پنیر داشته باشید.
  • برای تهیه آن می توانید از شیرینی پف دار یا شیرینی فیلو استفاده کنید. اگر از خمیر پف دار استفاده می کنید، نیازی به روغن زدن ورق ها ندارید. اگر از شیرینی فیلو استفاده می کنید، شروع به گرفتن ۴ تا ۵ ورقه فیلو کنید و هر کدام را به آرامی با مقداری کره بدون نمک ذوب شده بمالید. شیرینی را از طول نصف کنید.
  • یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را در انتهای شیرینی بریزید و سپس آن را روی خودش تا کنید تا به انتهای آن برسید و به شکل مثلث در آورید. هر بورک را با تخم مرغ و مقداری کنجد یا سیاه دانه بمالید. این مرحله را تا زمانی تکرار کنید که دیگر سوهان پنیر باقی نماند. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و هر بورک را حدود یک اینچ از هم قرار دهید.
  • سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود. مطمئن شوید که به آنها توجه کنید که نمی خواهید آنها را بسوزانید.

دیدگاهتان را بنویسید