پاستا پاپاردل با سس نارگیل خامهای خوشمزه پوشیده شده و با نمک ترافل سیاه و آویشن تازه پوشانده شده است. این ماکارونی به طور جدی ساده ترین برای تهیه است و یکی از دستور العمل های مورد علاقه من برای تهیه ماکارونی است.
پاستا پاپاردل با سس نارگیل خامهای خوشمزه پوشیده شده و با نمک ترافل سیاه و آویشن تازه پوشانده شده است. این ماکارونی به طور جدی ساده ترین برای تهیه است و یکی از دستور العمل های مورد علاقه من برای تهیه ماکارونی است.
عناصر:
- تره فرنگی یا پیاز سبز
- سیر
- قارچ کرمینی
- پاستا پاپاردل
- بمب خمیر چیلی
- کرم نارگیل
- نمک یا پودر ترافل و
- پارمزان تازه رنده شده
- نمک
- فلفل سیاه
- کره بدون نمک
قارچ های گوشتی و نت های شیرین ترافل آجیلی
تنها چیزی که نیاز دارید ۳۰ دقیقه است تا همه چیز را با هم بپزید. ترفند برای به حداکثر رساندن طعم قارچ این است که آنها را قهوه ای کنید. روی حرارت متوسط با مقداری روغن زیتون، تره فرنگی و موسیر، قارچهای خرد شده کرمنی را بریزید و هم بزنید تا قارچها با مقداری روغن زیتون آغشته شود و بماند. اجازه دهید قارچ ها به رنگ قهوه ای طلایی و زیبا برسند و حداقل ۲-۴ دقیقه طول می کشد. من همیشه قارچ هایم را به این روش طبخ می کنم زیرا بافت و طعم بهتری دارند.
می توانید نت های طعم ترافل را به دو صورت اضافه کنید، نمک ترافل سیاه که دارای تکه هایی از ترافل واقعی یا پودر ترافل است.
پاستا پاپاردل با سس ترافل خامه ای نارگیل
عناصر
- ۹-۱۰ اونس پاستا پاپاردل
- ۲ قاشق چای خوری نمک پولکی ترافل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پودر یا روغن ترافل
- ۱ می توان کرم نارگیل ارگانیک Trader Joe یا کرم معمولی ۴۰۰ میلی لیتر
- ۱ قاشق سوپخوری بمب خمیر چیلی
- ۱ ساقه تره فرنگی خلال شده یا ۲ عدد پیاز سبز
- ۴ حبه های سیر بزرگ، خرد شده
- ۱/۲ فنجان پارمزان تازه رنده شده
- ۲ فنجان ها قارچ کرمی
- فلفل سیاه به مزه
- ۱ فنجان آب پاستا را رزرو کنید
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
دستورالعمل ها
-
پاستا را یک دقیقه کمتر از زمان پیشنهادی در دستورالعمل جعبه در آب جوش نمکی بپزید.
-
در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط، روغن زیتون، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. همه چیز را یک دقیقه با هم هم بزنید.
-
سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا قارچها به مقداری روغن آغشته شوند و بمانند. حدود ۴ دقیقه اجازه دهید قارچ ها طلایی شوند.
-
سپس رب چیلی، فلفل سیاه، نمک ترافل را اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید. خامه نارگیل را اضافه کنید و سس را برای چند دقیقه به آرامی نرم کنید.
-
ماکارونی آل دنته را به سس و مقداری پارمزان تازه رنده شده اضافه کنید. پاستا را یک دقیقه دیگر در سس بپزید و مدام هم بزنید. کمی آب ماکارونی اضافه کنید و هم بزنید و آب پاستا اضافه کنید تا به کرم و ضخامت دلخواه خود برسید.
-
روی پاستا را با مقداری آویشن تازه، نمک ترافل و مقداری پارمزان پر کنید. لذت ببرید!