این دستور تهیه کاسه برنج ماهی قزل آلا با کره مرکبات بسیار آسان است و دارای لقمه های خوشمزه ماهی سالمون است که با یک مرکبات خوشمزه پوشیده شده است. کره نمکی دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی و سس سیر روی برنج باسماتی، سالاد خیار مرکبات تازه، سبزی میکرو و سس مایو سامبال.
طرز تهیه این کاسه برنج سالمون با کره مرکبات
در اینجا برخی از مواد لازم برای تهیه این غذا آورده شده است:
- کره نمک دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی (شما می توانید آن را از کجا خریداری کنید،
- پرتقال (پوست و آب آن)
- ادویه جات: پودر چیلی، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه
- سیر
- خیار
- آووکادو
- پیازچه
- برنج باسماتی پخته شده
- فلفل هالوپینو
- سیر
- میکروگرین ها
- لیمو
- گشنیز
- فیله ماهی آزاد بدون پوست
کره ای، سیری، مرکباتی
برای تهیه لقمه ماهی قزل آلا به کره، سیر، پاپریکا، پودر فلفل قرمز، پرتقال (پوست و آب آن) و آب لیمو نیاز دارید. من از کره نمک دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی استفاده کردم. این کره از بسیاری از کرهها غنیتر و خامهتر است، زیرا به لطف دستور پختی که بیش از یک قرن از آن میگذرد، با زمان و دقت بیشتری پخته میشود! کره خامهای دانمارکی با خامه باکیفیت و کمی نمک دریا تهیه میشود و برای همه چیز – پخت و پز، پخت و ذوب کردن روی نان تست گرم بسیار مناسب است. طعم کره باورنکردنی است و واقعاً در این نان فوکاچیا می درخشد.
در یک کاسه، مقداری کره نمک دریایی به سبک اروپایی خامهای دانمارکی آب کنید و سیر خرد شده، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر چیلی، پوست پرتقال، آب پرتقال و آب لیمو را اضافه کنید. همه چیز را واقعاً خوب مخلوط کنید. طعم و مزه اضافه کنید چاشنی اضافی به میل خود را. سپس فیله های ماهی آزاد بدون پوست را که به قطعات ۱ اینچی بریده شده اند، اضافه کنید. مخلوط کنید تا هر ماهی سالمون در سس آغشته شود. روی یک ورقه پخت قرار دهید و بپزید.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
سالاد خیار مرکبات را درست کنید
زمان مونتاژ کاسه برنج سالمون است
کاسه برنج سالمون کره مرکبات سیر
عناصر
- ۲&1/2 قاشق غذاخوری کره نمکی دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی
- ۱ قاشق غذاخوری از آب پرتقال
- ۱ قاشق چایخوری از پوست پرتقال
- ۳ حبه های سیر چرخ کرده یا رنده شده
- ۳-۴ قطعات از ۴-۶ اونس فیله ماهی آزاد بدون پوست به قطعات ۱ اینچی برش دهید
- فلفل سیاه چشیدن
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ۱&½ فنجان برنج باسماتی پخته شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
سالاد خیار مرکبات
- ۱ آووکادو بریده شده
- ۱ خیار انگلیسی به نیمه ماه بریده شده است
- ۱-۲ پیازچه فقط قسمت سبز، نازک برش (می توانید با پیاز قرمز جایگزین کنید)
- ۲ قاشق غذاخوری از آب لیمو یا لیموترش
- نمک چشیدن
- فلفل سیاه چشیدن
- ۱ فلفل هالوپینو برشهای نازک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
- ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده
سامبال مایو
- ⅓ فنجان مایونز
- ۲ قاشق غذاخوری از sambal oelek، sriracha یا خمیر فلفل قرمز
- ۱/۲ قاشق غذاخوری از عسل یا آب پرتقال
- فلفل سیاه به مزه
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید.
-
فیله ماهی سالمون بدون پوست خود را به مکعب هایی به اندازه حدود ۱ اینچ برش دهید.
-
در یک کاسه، کره ذوب شده، سیر، ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر چیلی)، پوست پرتقال، پرتقال و آب لیمو را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید. بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
-
ماهی آزاد خود را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید، مطمئن شوید که هر لقمه ماهی قزل آلا را در سس بپوشانید.
-
ماهی قزل آلا را به یک ورقه پخت منتقل کنید و در یک لایه بچینید. حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ماهی سالمون به دلخواه شما پخته شود، در فر قرار دهید تا بپزد.
-
نکته: اگر می خواهید همان مقدار کمی ذغال شود، در دقیقه آخر فر را در فر قرار دهید تا کمی زغال شود. حتما مراقب آن باشید. ماهی قزل آلا را کنار بگذارید.
-
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گشنیز را هم بزنید و به دلخواه مزه و چاشنی اضافه کنید. برای تهیه سالاد، هالاپینو، آووکادو، خیار، پیاز سبز و مرکبات را در یک کاسه مخلوط کنید. سس را داخل آن بریزید و کنار بگذارید.
-
برای مایونز سامبال، همه مواد را در یک کاسه ترکیب کنید.
-
برای جمع آوری، مقداری برنج پخته شده، مقداری نیش ماهی قزل آلا را روی برنج قرار دهید. سالاد خیار مرکبات، میکروگرین، و عروسک سخاوتمندانه مایونز سامبال را روی آن قرار دهید. لذت ببرید!