مجله مایللوکس
یک سالاد سیب زمینی گیاهی آسان که خیلی سریع جمع می شود. من هرگز بزرگترین طرفدار سالاد سیب زمینی نبودم اما این سالاد گیاهی عالی است! در پوست لیمو، آب لیمو، سیر خرد شده، کمی ماست یا مایونز گیاهی ریخته می شود و با پودر خردل، نمک، فلفل قرمز خرد شده و فلفل سیاه مزه دار می شود. بسیار ساده و طعم تازه!
یک سالاد سیب زمینی گیاهی آسان که خیلی سریع جمع می شود. من هرگز بزرگترین طرفدار سالاد سیب زمینی نبودم اما این سالاد گیاهی عالی است! در پوست لیمو، آب لیمو، سیر خرد شده، کمی ماست یا مایونز گیاهی ریخته می شود و با پودر خردل، نمک، فلفل قرمز خرد شده و فلفل سیاه مزه دار می شود. بسیار ساده و طعم تازه!
هربی، سیر، تانگی
این سالاد سیب زمینی سرشار از سبزیجات است. من از شوید و جعفری و پیازچه استفاده کردم.
عناصر
- سیب زمینی قرمز یا زرد بچه
- شوید تازه
- جعفری تازه
- پیازچه تازه
- سیر
- پوست لیموترش
- آب لیمو
- مایو یا ماست وگان
- نمک
- فلفل سیاه
- دانه های خردل، آسیاب شده به صورت پودر
- روغن زیتون
- فلفل قرمز خرد شده
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
سالاد سیر-گیاه سیب زمینی
عناصر
- ۲ پوند بچه سیب زمینی ارگانیک زرد یا قرمز در آب جوش نمکی پخته شده تا زمانی که چنگال نرم شود
- ۱/۳ فنجان جعفری، ریز خرد شده به علاوه موارد دیگر برای تزئین
- ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه، به مزه
- ۳ قاشق غذاخوری مایو یا ماست گیاهی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ بزرگ حبه سیر، خرد شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری خردل تازه آسیاب شده یا خردل دیژون
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۲&1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو ریز رنده شده
دستورالعمل ها
-
سیب زمینی ها را بشویید و در آب جوش نمک بپزید. در نیمه پخت، حرارت را کم کنید تا بپزد و بپزد تا سیب زمینی ها نرم شوند. این کار بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه طول می کشد. سیب زمینی ها و سپس نیمی از سیب زمینی ها را آبکش کنید. هنگام انجام این کار مراقب باشید، زیرا آنها هنوز گرم هستند. اگر برخی از سیب زمینی های بچه شما خیلی بزرگ هستند، آن ها را چهار قسمت کنید.
-
سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید.
-
مقداری روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، سیر خرد شده، شوید، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه، مایو یا ماست، خردل آسیاب شده را بریزید. همه چیز را واقعاً خوب مخلوط کنید.
-
سیب زمینی ها را بچشید و مایونز، آب لیمو یا هر چاشنی دیگری را به دلخواه اضافه کنید.
یادداشت
نکته :
- دلیل اینکه من اجازه نمیدهم سیبزمینیها قبل از برش سرد شوند، این است که در حالی که هنوز داغ هستند، سیر و همه طعمهای دیگر کمی گرم میشوند و طعمها به جای اینکه فقط بیرون را بپوشانند، در سیبزمینیها نفوذ میکنند.
- همیشه میل کنید و چاشنی های دیگری را که دوست دارید اضافه کنید. اگر می خواهید سالاد سبک و تازه باشد، آب لیموترش و پوست لیموترش را بیشتر کنید.
- اگر می خواهید ترد کنید، مقداری گردو یا بادام تفت داده شده بریزید.