این پاستا با ماست خامه‌ای خوشمزه، غذای مناسبی برای درست کردن بهار و تابستان امسال است. خیلی سریع ترکیب می شود و می توانید بلافاصله از آن لذت ببرید یا در یخچال نگهداری کنید و سرد میل کنید. سس یک سس خام است که درست کردن آن زمان زیادی نمی برد و حرارت حاصل از ماکارونی پخته شده به یکدست شدن سس کمک می کند. یکی از مواد بسیار ساده ای که در این ظرف می درخشد این است ماست. می توانید این غذا را با استفاده از ماست گیاهی وگان کنید. من از ماست بادام هندی علوفه استفاده کردم و عالی جواب داد! این پاستا به خوبی با ماهی قزل آلا یا مرغ کبابی جفت می شود. این را به منوی ناهار یا شام بعدی بهار/تابستان خود اضافه کنید و قول می دهم که یک افزودنی تازه خوشمزه باشد!

پاستا ماست خامه ای شوید

که درمواد لازم: پاستا ماست خامه ای شوید

  1. پاستا دوقلو
  2. ماست
  3. آب لیمو
  4. پوست لیموترش
  5. شوید تازه
  6. پنیر پارمزان
  7. موسیر
  8. سیر
  9. روغن زیتون
  10. نمک
  11. فلفل سیاه
  12. نخود فرنگی

گزینه های اضافی

  • پنیر فتا خرد شده
  • نعناع تازه، نازک برش خورده
  • رویه خرده نان ترد گیاهی کره ای
پاستا ماست خامه ای شوید

سس خام

در یک کاسه بزرگ ماست، شوید، سیر رنده شده، موسیر ریز خرد شده، روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، نمک، فلفل سیاه و آب ماکارونی را اضافه کنید. همه چیز را واقعاً خوب مخلوط کنید.

نکات: اگر احساس می کنید موسیر خام و سیر زیاد است. گزینه دیگر این است که موسیر و سیر را در مقداری روغن زیتون کمی تفت دهید تا طلایی یا طلایی شوند. سپس به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. این روش نیز گزینه بسیار خوبی است و به سس نیز عطر و طعم می بخشد.

پاستا ماست خامه ای شوید

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با خردکن مایلوکس این مشکل رو کم ترش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن همه کاره  نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

پاستا ماست خامه ای شوید
پاستا ماست خامه ای شوید
پاستا ماست خامه ای شوید

پاستا ماست شوید خامه ای

زمان آماده سازی۱۵ دقایق
زمان پخت۱۵ دقایق
زمان کل۳۰ دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: ۴ مردم

تجهیزات

  • کاسه بزرگ

عناصر

  • ۱ پوند پاستا جملی ارگانیک
  • ۱ فنجان ماست من از ماست گیاهی فوراگر استفاده کردم
  • ۱/۴ فنجان روغن زیتون
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری شوید تازه، بسیار ریز خرد شده من ۳ قاشق غذاخوری اضافه کردم. می توانید با ۲ قاشق غذاخوری شروع کنید و سپس به دلخواه اضافه کنید.
  • ۱/۴ فنجان آب لیمو، تازه
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری پوست لیمو
  • ۱ متوسط موسیر، ریز خرد شده
  • ۲ حبه سیر، رنده شده
  • ۱ فنجان پارمزان، تازه رنده شده
  • ۱/۴ فنجان آب ماکارونی
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۶ اونس نخود فرنگی ارگانیک، به مدت ۳-۴ دقیقه جوشانده و نازک برش داده می شود. نخود فرنگی را زیاد نپزید. شما می‌خواهید نخود فرنگی را فقط چند دقیقه بپزید، زیرا ما می‌خواهیم سبز روشن باقی بماند، مقداری از «ترد» و شیرینی کمی خود را حفظ کند.

گزینه های اضافی

  • پنیر فتا خرد شده
  • نعناع تازه، نازک برش خورده
  • خرده نان ترد گیاهی کره ای تاپینگ

دستورالعمل ها

  • یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته بپزید تا نرم شوند.
  • در حین پختن پاستا سس را درست کنید. در یک کاسه بزرگ ماست، شوید، سیر رنده شده، موسیر ریز خرد شده، روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، نمک، فلفل سیاه و آب ماکارونی را اضافه کنید. همه چیز را واقعاً خوب مخلوط کنید.
  • ماکارونی پخته شده را اضافه کنید (می خواهید پاستا درست از آب جوش خارج شود). پاستا داغ به امولسیون شدن همه چیز کمک می کند. پارمزان، نخود فرنگی خرد شده پخته شده را اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید.
  • بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
  • این ماکارونی را می‌توانید بلافاصله یا در ظرف دربسته نگهداری کنید و سرد هم میل کنید. پاستا را با سالمون کبابی، مرغ یا هر نوع پروتئین سرو کنید.

یادداشت

سس خام:اگر احساس می کنید که موسیر خام و سیر زیاد است. گزینه دیگر این است که موسیر و سیر را در مقداری روغن زیتون کمی تفت دهید تا طلایی یا طلایی شوند. سپس به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. این روش نیز گزینه بسیار خوبی است و به سس نیز عطر و طعم می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من