طرز تهیه پاستا پوتانسکا

 

پاستا پوتانسکا یک غذای ماکارونی ایتالیایی به سبک ناپلی است که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست می شود و تنها به چند ماده اولیه نیاز دارد. سس پاستا بسیار معطر است و با طعم بسیار زیادی از زیتون، سیر، کیپر، آنچوی و گوجه فرنگی پر می شود. این غذای ماکارونی خوش طعم، شیرین و تند، غذای راحتی آخر هفته است.

 

پاستا پوتانسکا یک غذای ماکارونی ایتالیایی به سبک ناپلی است که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست می شود و تنها به چند ماده اولیه نیاز دارد. سس پاستا بسیار معطر است و با طعم بسیار زیادی از زیتون، سیر، کیپر، آنچوی و گوجه فرنگی پر می شود. این غذای ماکارونی خوش طعم، شیرین و تند، غذای راحتی آخر هفته است.

طرز تهیه پاستا پوتانسکا

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

طرز تهیه پاستا پوتانسکا
طرز تهیه پاستا پوتانسکا
طرز تهیه پاستا پوتانسکا

طرز تهیه پاستا پوتانسکا

دوره غذای اصلی
غذا ایتالیایی
زمان آماده سازی ۵ دقایق
زمان پخت ۳۰ دقایق
خدمات ۴

عناصر

  • ۵ حبه های سیر
  • ۱/۲ فنجان رب گوجه فرنگی خشک شده یا گوجه فرنگی خشک شده ریز خرد شده
  • ۱ فنجان زیتون من از زیتون سبز و زیتون کالاماتا استفاده کردم
  • ۱ فنجان آب ماکارونی
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق باکره
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کپر
  • ۱ قاشق چایخوری خمیر آنچوی اختیاری
  • پارمزان تازه رنده شده برای خدمت
  • ۱ پوند ماکارونی
  • ۱/۲ فنجان گوجه گیلاسی خرد شده

دستورالعمل ها

  • پاستا را طبق دستور بسته بپزید. حتما ۱ فنجان آب پاستا رزرو کنید.

سس

  • روی حرارت متوسط ​​رو به کم روغن زیتون، سیر و فلفل قرمز له شده را اضافه کنید و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد تا روغن معطر شود.
  • سپس رب آنچوی و رب گوجه فرنگی خشک شده (یا گوجه فرنگی خشک شده ریز خرد شده) را اضافه کنید.
  • سپس گوجه های گیلاسی را به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید.
  • سپس آب پاستا را اضافه کرده و هم بزنید. زیتون و کیپر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
  • روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و جعفری خرد شده تزیین کنید. لذت ببرید!

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید