یک “کباب” خوشمزه و آسان برای تهیه ماهی سالمون که در سس شوید خامه‌ای تند و تند قرار داده شده است. این «کباب‌های ماهی قزل آلا» با طعم آبدار را می‌توان روی یک بستر سالاد یا با برنج عدس به سبک ایرانی سرو کرد – خیلی خوب! کباب ماهی قزل آلا را می توان در فر پخت و یا روی کباب کبابی کرد. اینها همچنین برای برنامه ریزی وعده های غذایی مناسب هستند. مقدار بیشتری تهیه کنید و در طول هفته از آن لذت ببرید – بالای سالاد، برنج یا هر نوع غلات.

 

یک “کباب” خوشمزه و آسان برای تهیه ماهی سالمون که در سس شوید خامه‌ای تند و تند قرار داده شده است. این «کباب‌های ماهی قزل آلا» با طعم آبدار را می‌توان روی یک بستر سالاد یا با برنج عدس به سبک ایرانی سرو کرد – خیلی خوب! کباب ماهی قزل آلا را می توان در فر پخت و یا روی کباب کبابی کرد. اینها همچنین برای برنامه ریزی وعده های غذایی مناسب هستند. مقدار بیشتری تهیه کنید و در طول هفته از آن لذت ببرید – بالای سالاد، برنج یا هر نوع غلات.

ادویه دار – کباب سالمون شوید

۵-۶ سیخ می دهد
زمان آماده سازی۱۵ دقایق
زمان فعال۱۱ دقایق
دوره: غذای اصلی
غذا: مدیترانه ای
بازده: ۴

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

مواد

  • ۱.۵ پوند فیله ماهی سالمون (بدون پوست) که به مکعب هایی به اندازه حدود ۱ اینچ بریده می شود.
  • ۱۰ سیخ های بامبو را به مدت ۱ ساعت در آب خیس کنید (من از هر کباب سالمون ۲ سیخ استفاده کردم)

مرینیت کنید

  • ۱/۴ فنجان شوید تازه
  • ۱&1/2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۱&1/2 قاشق چای خوری فلفل حلب (فلفل حلب چندان تند نیست، اما می توانید آن را با ۱/۴ قاشق چای خوری پودر چیلی جایگزین کنید)
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ قاشق غذاخوری ماست
  • ۳ سیر میخک ها
  • ۱ موسیر
  • آب نصف لیموی سایز متوسط

دستورالعمل ها

مارینات ماهی قزل آلا

  • فیله ماهی سالمون بدون پوست خود را به مکعب هایی به اندازه حدود ۱ اینچ برش دهید. در یک کاسه قرار دهید و تکه های ماهی قزل آلا را با نمک و فلفل مزه دار کنید، مطمئن شوید که ماهی سالمون به طور یکنواخت مزه دار شده و کنار بگذارید – حالا بیایید مارینات را درست کنیم.
  • ماست، روغن زیتون، موسیر، حبه سیر، گشنیز، فلفل حلب، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، شوید تازه، زیره آسیاب شده را در مخلوط کن بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست و گلوله نشود. ۱-۲ قاشق غذاخوری از مارینات را رزرو کنید تا بعداً روی کباب سالمون پخته شده بریزید.
  • مارینات را روی تکه های ماهی قزل آلا بریزید و بریزید تا مطمئن شوید که ماهی سالمون به خوبی با ماریناد پوشانده شده است. ماهی قزل آلا را با پلاستیک یا بشقاب بپوشانید و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مارینت شود. اگر می خواهید آن را به مدت ۱ ساعت بیشتر مرینیت کنید، آن را در یخچال قرار دهید.

پختن ماهی قزل آلا

  • فر را روی مرغ گوشتی قرار دهید.
  • بار دوم که اینها را درست کردم به جای یکی از دو سیخ استفاده کردم. دو عدد سیخ در هر کباب به چرخاندن کباب ماهی قزل آلا در نیمه پخت کمک می کند – من به شدت پیشنهاد می کنم از دو عدد استفاده کنید.
  • تکه های ماهی قزل آلا را روی سیخ بکشید و سعی کنید بین هر تکه ماهی آزاد کمی فاصله بگذارید.
  • تمام سیخ های ماهی قزل آلا را روی یک ورقه پخت بزرگ بچینید. ورقه پخت را حدود ۵ تا ۶ اینچ زیر مرغ گوشتی قرار دهید. کباب سالمون را حدود ۴ تا ۵ دقیقه از یک طرف بپزید و سپس هر سیخ کباب سالمون را برگردانید. طرف دیگر را برای حدود ۴ دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا پخته شود و تازه شروع به زغال اخته شدن کند بپزید.

    نکته: اگر می خواهید ماهی سالمون را آب پز کنید، پیشنهاد می کنم کمی فویل در انتهای سیخ ها بگذارید تا نسوزد.

  • این کباب ماهی قزل آلا خوشمزه را روی بستری از برنج عدس سالاد یا شوید سرو کنید. مطمئن شوید که مقداری از سس باقی مانده را بریزید. لذت ببرید!!

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من