کاسه سالاد سزار مکزیکی

 

این کاسه سالاد مکزیکی خوشمزه و آسان با طعم بسیار زیادی بسته بندی شده است و می توانید برای ناهار یا شام از آن لذت ببرید! کاسه سالاد خیلی سریع با کمک کیت سالاد سزار مکزیکی تیلور فارمز. کیت سالاد یکی از لوازم اصلی خانه من است زیرا در آن روزهای شلوغ که نمی دانم چه بخورم و می خواهم خیلی سریع چیزی درست کنم، کیت سالاد همیشه بهترین دوست من است. من کیت سالاد سزار مکزیکی (کیت همراه با پارمزان، کروتون و سس است) را با کینوآ، لوبیا سیاه، ذرت کبابی، خیار و میگوی آبدار لیمو چیلی کبابی جفت کردم.

 

این کاسه سالاد مکزیکی خوشمزه و آسان با طعم بسیار زیادی بسته بندی شده است و می توانید برای ناهار یا شام از آن لذت ببرید! کاسه سالاد خیلی سریع با کمک کیت سالاد سزار مکزیکی تیلور فارمز. کیت سالاد یکی از لوازم اصلی خانه من است زیرا در آن روزهای شلوغ که نمی دانم چه بخورم و می خواهم خیلی سریع چیزی درست کنم، کیت سالاد همیشه بهترین دوست من است. من کیت سالاد سزار مکزیکی (کیت همراه با پارمزان، کروتون و سس است) را با کینوآ، لوبیا سیاه، ذرت کبابی، خیار و میگوی آبدار لیمو چیلی کبابی جفت کردم.

خیلی خوب!

یک وعده غذایی با طعم و مزه

این کیت سالاد سزار مکزیکی تیلور فارمز مورد علاقه است. این سالاد ترکیبی از کاهوی رومی ترد با کروتون های پنیری مونتری جک، پپیتا و پنیر پارمزان مغزدار است که همه با سس سزار مکزیکی خوش طعم پوشیده شده است. کیت سالاد به خودی خود عالی است، اما اگر می‌خواهید آن را به سطحی برسانید و آن را با سبزیجات و پروتئین‌های خوشمزه‌تر بسته‌بندی کنید، میگو لیمو چیلی کبابی، کینوآ، لوبیا سیاه و هر سبزی دیگری را که دوست دارید اضافه کنید! بررسی کنید کیت سالاد سزار مکزیکی و تمام کیت های سالاد مزارع تیلور

میگو آهکی چیلی

میگوی چیلی لیمویی یکی از موارد مورد علاقه من است که روی کاسه های شنی سالاد قرار می دهم. با خیال راحت هر پروتئین دیگری را که دوست دارید انتخاب کنید، اما من میگو را انتخاب کردم، زیرا میگو بسیار سریع پخته می شود و این غذا کاملاً یک بدون سر و صدا و به راحتی ظرف درست می شود. میگوها را در آب لیموترش، پودر چیلی، سیر، روغن زیتون، زیره سبز، پاپریکا، جعفری، نمک و فلفل سیاه قرار دادم.

زمان مونتاژ

میگوها را حدود ۱۰ دقیقه در مارینات می گذارم و سپس میگوها را از هر طرف به مدت ۲-۳ دقیقه کباب می کنم. اکنون زمان آن است که همه چیز را جمع آوری کنیم. من همیشه کینوا را در یخچال پخته ام، اما اگر برنج باسماتی باقی مانده است، می توانید مقداری گشنیز تازه خرد شده و آب لیموترش به آن اضافه کنید تا برنج بلندتر شود. این کاسه سالاد را می توان به دلخواه خود و هر آنچه در یخچال دارید تنظیم کرد

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

 

کاسه سالاد سزار مکزیکی

دوره غذای اصلی
زمان آماده سازی ۱۰ دقایق
زمان پخت ۱۰ دقایق
خدمات ۲ مردم

عناصر

  • ۱ کیت سالاد سزار مکزیک
  • ۱/۲ فنجان کوینولای پخته شده
  • ۱ فنجان بچه آرگولا
  • ۱/۳ فنجان لوبیا سیاه
  • ۱/۴ فنجان خیار ورقه شده
  • ۱ ذرت کبابی شده

میگو آهکی چیلی

  • ۸-۹ میگو پوست کنده بزرگ
  • ۱&1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ حبه سیر، خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱&1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • آب ۱ لیموترش

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه متوسط، آب لیموترش، سیر ریز شده، جعفری، روغن زیتون، پودر چیلی، زیره سبز، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. میگو را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. اجازه دهید میگوها حدود ۱۰ دقیقه مارینت شوند.
  • می توانید میگو را کبابی یا ماهیتابه ای سرخ کنید. میگوها را کبابی کردم و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه پختم.

    توجه: زمان پخت بسته به اندازه میگو متفاوت است.

  • زمان مونتاژ:

    در بشقاب سرو بزرگ، کاهوی رومی را از سالاد سزار مکزیکی تیلور مزارع اضافه کنید، روی آن را با مقداری آروگولا، کینوآ، لوبیا سیاه، خیار، ذرت، میگو لیمو چیلی و کروتون و پنیر از کیت سالاد سزار مکزیکی تیلور مزارع اضافه کنید.

  • من دوست دارم سس را در کناره سرو کنم تا زمانی که برای غذا آماده شوم!

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید