“ایماکباکا” لیبیایی ساده ترین غذای یک قابلمه ای است که مطمئنم هر لیبیایی با خوردن آن بزرگ شده است – بسیار. این همان غذایی است که وقتی وقت ندارید اما می خواهید یک غذای دلچسب و خوشمزه درست کنید. این غذایی است که وقتی مهمان دارید که بدون اطلاع درب منزل شما حاضر می شوند، درست می کنید، اما می خواهید از آنها غذایی درست کنید که باعث می شود احساس استقبال کنند. این همان غذایی است که وقتی محصولات تازه تان تمام می شود درست می کنید، اما نمی خواهید به خواربار فروشی سفر کنید. متوجه شدید، درسته؟! این نسخه لیبیایی شگفت انگیز ماکارونی یک گلدانی است. پاستا پخته شده در آب گوجه فرنگی غنی با سبزیجات، چاشنی شده با ادویه های مختلف گرم و روی آن ریحان تازه. این همان ظرفی است که برای شروع درست کردن آن نیاز دارید!

 

“ایماکباکا” لیبیایی ساده ترین غذای یک قابلمه ای است که مطمئنم هر لیبیایی با خوردن آن بزرگ شده است – بسیار. این همان غذایی است که وقتی وقت ندارید اما می خواهید یک غذای دلچسب و خوشمزه درست کنید. این غذایی است که وقتی مهمان دارید که بدون اطلاع درب منزل شما حاضر می شوند، درست می کنید، اما می خواهید از آنها غذایی درست کنید که باعث می شود احساس استقبال کنند. این همان غذایی است که وقتی محصولات تازه تان تمام می شود درست می کنید، اما نمی خواهید به خواربار فروشی سفر کنید. متوجه شدید، درسته؟! این نسخه لیبیایی شگفت انگیز ماکارونی یک گلدانی است. پاستا پخته شده در آب گوجه فرنگی غنی با سبزیجات، چاشنی شده با ادویه های مختلف گرم و روی آن ریحان تازه. این همان ظرفی است که برای شروع درست کردن آن نیاز دارید!

ایمباکباکا لیبی

غذای لیبی نفوذ ایتالیایی زیادی دارد.

اگر این غذا شبیه Minestrone است، به این دلیل است که اینطور است. Minestrone یک غذای ایتالیایی است و برای کسانی که نمی دانند، لیبی بین سال های ۱۹۱۰ تا ۱۹۴۷ توسط ایتالیایی ها مستعمره شد و غذاهای لیبی دارای نفوذ ایتالیایی زیادی است. Imbakbaka لیبی معمولا با مرغ یا گوشت درست می شود، اما من شخصا آن را فقط با سبزیجات ترجیح می دهم: نخود فرنگی یخ زده، هویج، نخود، همچنین می توانید لوبیا را نیز اضافه کنید.

ایمباکباکا لیبی

به طور سنتی، ایمباکباکا با مرغ یا گوشت درست می شود

اگر گوشت می خورید، به شدت توصیه می کنم آن را با گوشت یا مرغ امتحان کنید. اگر دستور غذا را دنبال می کنید، پس از تفت دادن پیاز، گوشت را اضافه کنید. میخوای گوشت رو زیاد بپزی و کمی رنگ بگیره. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تابه را آب می کنیم. پس از آن، دستورالعمل هایی را که در زیر توضیح داده شده است، دنبال کنید. از آنجایی که پختن گوشت بیشتر طول می کشد، قبل از افزودن ماکارونی باید سس را بیشتر از آنچه در زیر توضیح داده شده بپزید.

ایمباکباکا لیبی

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با خردکن مایلوکس این مشکل رو کم ترش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن همه کاره  نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

ایمباکباکا لیبی

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۲۵ دقایق
دوره: غذای اصلی
غذا: مدیترانه ای
خدمات: ۵

عناصر

  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۵ فنجان ها اب
  • نمک چشیدن
  • فلفل سیاه چشیدن
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • ۲ نوعی فلفل سبز مکزیکی اختیاری
  • ۲ و ۱/۲ فنجان ها پوسته پاستا یا ماکارونی
  • ۲ بزرگ پوره گوجه فرنگی)
  • ۱ متوسط پیاز، خرد شده خرد شده
  • ۱/۲ فنجان مخلوطی از نخود فرنگی، هویج و نخود یخ زده می توانید لوبیا را نیز اضافه کنید
  • ۱ متوسط سیب زمینی (به مکعب های کوچک خرد شده)
  • ۷ فنر ریحان تازه ریز خرد شده – مقداری برای تزئین بگذارید
  • ۲ چرخ کرده سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.
  • سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. سپس نخود فرنگی یخ زده، هویج، سیر خرد شده و نخود را اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه بپزید سپس ۲ فنجان آب جوش اضافه کنید. ادویه ها و هالاپینو را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید و سپس در قابلمه را ببندید و ۵-۷ دقیقه بپزید.
  • بعد از حدود ۵ دقیقه، ۲ فنجان آب جوش اضافه کنید و سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
  • ۱ فنجان دیگر آب اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید و سپس پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بپزید تا پاستا پخته شود. اگر متوجه شدید که مخلوط غلیظ است، ۱ فنجان آب اضافه کنید. حتما سس را بچشید و به دلخواه چاشنی اضافه کنید.
  • ۲ دقیقه آخر پخت ریحان تازه را اضافه کنید.
  • پاستا بهتر است بلافاصله سرو شود! من عاشق آن هستم واقعاً تند. می توانید پاستا را با مقداری ریحان تازه و هریسا تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من