مجله مایللوکس
کوفته های سبک خاورمیانه ای – این کوفته های آبدار با طعم و مزه آبدار در ۳۰ دقیقه درست می شوند و با یک روی برنج، ساندویچ های خوشمزه یا یک پروتئین عالی روی سالاد شما عالی هستند. کوفتهها را با ادویههای گرم مزهدار کردم، دانههای کاج را برای ترد کردن به آن اضافه کردم و روی تختی از سماق پیاز پختم.
کوفته های سبک خاورمیانه ای – این کوفته های آبدار با طعم و مزه آبدار در ۳۰ دقیقه درست می شوند و با یک روی برنج، ساندویچ های خوشمزه یا یک پروتئین عالی روی سالاد شما عالی هستند. کوفتهها را با ادویههای گرم مزهدار کردم، دانههای کاج را برای ترد کردن به آن اضافه کردم و روی تختی از سماق پیاز پختم.
این کوفته ها یک پیچ و تاب روی کوفته لیبی با پیاز کاراملی است. روش سنتی به این صورت است که کوفته ها را شکل می دهیم و بعد صاف می کنیم و کمی آرد می پوشانیم و در ماهیتابه سرخ می کنیم. من نسخه خودم را کمی بهتر ترجیح می دهم زیرا ساختن آنها بسیار آسان است. اینجا کاراملی شدن پیاز ممنوع! این دستور ۱۷ کوفته سایز متوسط درست می کند. من از یک اسکوپ بستنی سایز متوسط استفاده کردم تا مطمئن شوم اندازه همه آنها یکسان باشد تا یکنواخت بپزند. امیدوارم این کوفته های آبدار سبک خاورمیانه ای را امتحان کنید، آنها شگفت انگیز هستند!
طرز تهیه کوفته خاورمیانه
عناصر
- ۱ تخم مرغ
- ۱/۲ فنجان آرد نان پانکو
- ۱/۴ فنجان آجیل کاج گردو یا پسته خرد شده
- ۱/۴ فنجان فلج ریز خرد شده
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق چایخوری نمک یا کمتر به سلیقه شما
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی یا کمتر به سلیقه شما
- ۳-۴ دستکش سیر خرد شده من از حبه های کوچک سیر استفاده کردم
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
- ۲-۳ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده یا کمتر به سلیقه شما
- ۲ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ۱ قاشق چایخوری فلفل چیلی حلب یا فلفل کاین (اگر غذای تند دوست ندارید، فقط ۱/۴ قاشق چایخوری اضافه کنید)
- ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- ۱ قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- ۱.۴ پوند گوشت چرخ كرده
- ۲ قاشق غذاخوری سماق
- ۱ پیاز سفید بزرگ به صورت نازک برش داده شده است
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای ۴۱۵ فارنهایت گرم کنید
-
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، ادویه ها، تخم مرغ، پودر سوخاری پانکو، آجیل کاج و روغن زیتون را اضافه کنید. با استفاده از دست های تمیز خود، همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید.
-
در یک ظرف پخت بزرگ یا تابه چدنی، مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز خلال شده را پخش کنید. سماق را روی تمام پیازها بپاشید.
-
با استفاده از قاشق بستنی یا قاشق، گلوله های گوشت را شکل دهید و روی پیاز قرار دهید. این مرحله را تا زمانی تکرار کنید که دیگر هیچ یک از مخلوط باقی نماند.
-
قالب را در طبقه وسط قرار دهید و حدود ۱۷ دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود بپزید.
-
با یک طرف برنج سرو کنید یا با آنها ساندویچ درست کنید – لذت ببرید!