این پاستا قارچ خامه ای کره ای، سیر، کمی تند و پر از جعفری تازه و قارچ شیتاکه آبدار است که در آن پخته شده است. کره نمک دریایی مرغوب دانمارکی خامه ای. این غذا خیلی سریع آماده می شود و بهترین غذای شب هفته برای درست کردن است.

 

 

طرز تهیه این پاستا با قارچ خامه ای.

در اینجا برخی از مواد لازم برای تهیه این غذا آورده شده است:

  1. قارچهای شیتاکه
  2. شکل ماکارونی مورد علاقه شما
  3. سیر
  4. کرم رنگ
  5. پیازچه
  6. کره نمک دریایی پریمیوم کرمی دانمارکی (شما می توانید آن را از کجا خریداری کنید، اینجا.)
  7. خمیر فلفل قرمز کالابریا
  8. جعفری تازه
  9. آب سبزیجات یا استاک، سدیم کم
  10. نمک و فلفل سیاه
  11. پنیر پارمزان

قارچ کره ای.

ستاره این غذا قارچ است. من قارچ ها را با کره نمک دریایی دانمارکی کرمی مرغوب طبخ کردم. این کره از بسیاری از کره‌ها غنی‌تر و خامه‌تر است، زیرا به لطف دستور پختی که بیش از یک قرن از آن می‌گذرد، با زمان و دقت بیشتری پخته می‌شود! کره خامه‌ای دانمارکی با خامه باکیفیت و کمی نمک دریا تهیه می‌شود و برای همه چیز – پخت و پز، پخت و ذوب کردن روی نان تست گرم بسیار مناسب است. کره طعمی باورنکردنی دارد و در این پاستا قارچ خامه ای می درخشد.

قارچ ها را در کره روی حرارت متوسط ​​بپزید، گهگاهی هم بزنید تا طلایی و نرم شوند، این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد.

 

سس را درست کنید.

  1. یک قابلمه بزرگ از آب نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به مدت ۲ دقیقه دور از آل دنت بپزید.
  2. سپس سیر، پیاز سبز و خمیر فلفل قرمز کالابریا را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید. ادویه بانمک و فلفل سیاه. آب سبزیجات یا آب گوشت را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و حدود ۳ دقیقه بپزید.
  3. پاستا (ماکارونی باید ۲ دقیقه قبل از آل دنت پخته شود)، پارمزان، جعفری تازه و خامه را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و پاستا را بپزید تا آل دنت و مایع کمی غلیظ شود، حدود ۲ دقیقه.
  4. کره نمک دریایی پریمیوم دانمارکی خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. مزه کنید و هر چاشنی اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید.
  5. روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و مقداری روغن فلفل قرمز کالابریایی پر کنید. لذت ببرید!

پاستا قارچ خامه ای

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۲۰ دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: ۲

عناصر

  • ۱۱ اونس قارچهای شیتاکه شما همچنین می توانید از مخلوطی استفاده کنید: شیتاکه، صدف، کریمینی و/یا بچه بلا
  • ۱&1/2 قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز کالابریایی ادویه را به دلخواه تنظیم کنید
  • ۱/۲ فنجان خامه غلیظ
  • ۱/۲ فنجان آب سبزیجات یا آبگوشت کم سدیم
  • ۱/۳ فنجان جعفری تازه خرد شده
  • ۲ پیازچه ریز خرد شده
  • ۴ حبه های سیر ریز خرد شده
  • ۴ قاشق غذاخوری کره نمکی خامه ای دانمارکی
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۸ اونس از ماکارونی زیتی، ریگاتونی، صدف

دستورالعمل ها

  • یک قابلمه بزرگ از آب نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به مدت ۲ دقیقه دور از آل دنت بپزید.
  • ۳ قاشق غذاخوری کره نمکی دانمارکی را در یک تابه بزرگ گرم کنید. قارچ ها را بپزید، گهگاه بریزید تا طلایی و نرم شوند، این می تواند حدود ۴-۵ دقیقه طول بکشد.
  • حرارت را کم کرده و سیر، پیاز سبز و خمیر فلفلی کالابریا را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید.
  • پاستا (ماکارونی باید ۲ دقیقه قبل از آل دنت پخته شود)، پارمزان، جعفری تازه و خامه را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و پاستا را بپزید تا آل دنته شود و مایع کمی غلیظ شود، حدود ۲ دقیقه.
  • ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمک دریایی دانمارکی کرمی مرغوب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه کنید و هر چاشنی اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید.
  • روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و مقداری روغن فلفل قرمز کالابریایی پر کنید. لذت ببرید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من