این استیک همبرگر گل کلم ترد وگان، ناهار یا شام بدون گوشت عالی برای تهیه هر روز هفته است. آنها در خارج ترد، در داخل آبدار و با طعم بسیار زیادی بسته بندی شده اند. این غذا خیلی سریع آماده می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که استیک های گل کلم را برش دهید، آنها را در خمیر ادویه دار فرو کنید، سپس آنها را در خرده نان پانکو بپوشانید و بپزید – همین!
این استیک همبرگر گل کلم ترد وگان، ناهار یا شام بدون گوشت عالی برای تهیه هر روز هفته است. آنها در خارج ترد، در داخل آبدار و با طعم بسیار زیادی بسته بندی شده اند. این غذا خیلی سریع آماده می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که استیک های گل کلم را برش دهید، آنها را در خمیر ادویه دار فرو کنید، سپس آنها را در خرده نان پانکو بپوشانید و بپزید – همین!
فوق العاده آسان!
این همبرگر گیاهی در اصل فقط استیک های ترد گل کلم روی نان برگر بریوش با مایونز چیپوتل، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، ترشی هالاپینو و آووکادو است! همه این اجزا در کنار هم قرار می گیرند و به شما یک برگر بسته بندی شده با طعم خوشمزه می دهند!
خمیر ادویه دار
برای خمیر به مواد زیر نیاز دارید
- ارد
- شیر گیاهی
- اب
- سس باربیکیو یا سس تند
- پودر سیر
- پودر پاپریکا
- فلفل قرمز دودی
- پودر زیره
- نمک و فلفل سیاه
- پودر پیاز
استیک های گل کلم را در خمیر فرو می برید و سپس در بشقاب با خرده نان پانکو. اطمینان حاصل کنید که هر استیک گل کلم به خوبی با خرده های پانکو پوشانده شده است. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و استیک های گل کلم را روی ورقه قرار دهید. می توانید روی آن کمی روغن زیتون اسپری کنید یا با قلم مو روی آن بمالید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید (زمان بستگی به ضخامت استیک های گل کلم شما دارد). چرخاندن آنها در نیمه راه.
دو روش دیگر برای تهیه همبرگر «استیک» گل کلم ترد:
(۱) پس از پخت، می توانید مقداری از سس باربیکیو مورد علاقه خود را برس بزنید و سپس گل کلم را دوباره در فر قرار دهید تا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
(۲) پس از پخت، می توانید مقداری از سس تند مورد علاقه خود را برس بزنید و سپس گل کلم را دوباره در فر قرار دهید تا ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
برگر استیک گل کلم ترد
عناصر
خمیر ادویه دار
- ۱ فنجان آرد همه منظوره
- ۱ فنجان شیر گیاهی
- ۱/۳ فنجان اب
- ۱/۳ فنجان سس تند یا سس باربیکیو
- ۲ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۲ قاشق چای خوری پودر پیاز
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه، به مزه
- ۲ قاشق چای خوری پودر زیره
- ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاین (اختیاری)
برگر استیک گل کلم ترد
- ۲ و ۱/۲ فنجان ها آرد نان پانکو
- ۴ برش های گوجه فرنگی
- ۲ سر گل کلم متوسط یا بزرگ
- گورمز چیپوتل آتشین سر گراز یا هر سس مایونز ادویه ای
- ۲ آووکادوی رسیده بزرگ، له شده
- ۴ برش های پیاز قرمز
- هالاپینو ترشی
- ترشی مورد علاقه شما
- کره کاهو
- ۴ نان بریوش یا یک نان برگر گیاهی
دستورالعمل ها
خمیر ادویه دار
-
در یک کاسه بزرگ شیر، آرد، آب، باربیکیو یا سس تند، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پاپریکا دودی، پودر زیره، پودر کاین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست و بدون گلوله شود.
-
توجه: اگر می خواهید خمیر را شل کنید، آب یا شیر اضافه کنید. اگر می خواهید خمیر غلیظ شود، آرد اضافه کنید. این بستگی به ترجیح شما دارد. من دوست دارم خمیر روی نیمه غلیظ باشد، زیرا به طعم دادن به گل کلم کمک می کند و کمک می کند تا خرده نان پانکو بهتر به آن بچسبد.
همچنین می توانید هر گونه ادویه اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید.
برگر استیک گل کلم ترد
-
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید
-
ساقه و برگ ها را از سر گل کلم جدا کنید. با یک چاقوی تیز، گل کلم خود را به صورت عمودی نگه دارید و استیک هایی به ضخامت حدود ۱ اینچ را برش دهید. اگر چند تکه گل کلم جدا شد نگران نباشید. اگر از گل کلم با اندازه متوسط یا بزرگ استفاده می کنید، باید حداقل ۲ عدد دریافت کنید.
مطمئن شوید که ساقه بزرگ را در پایین بگذارید، زیرا به نگه داشتن “استیک ها” کمک می کند. از باقی مانده گل کلم برای دستور پخت دیگری استفاده کنید.
-
هر استیک گل کلم را در خمیر آغشته کنید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده است.
-
در یک کاسه بزرگ، خرده های نان پانکو را بریزید و هر “استیک” را در خرده های نان فرو کنید و مطمئن شوید که به خوبی پوشش داده شده است.
-
یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و استیک های گل کلم را بچینید و مقداری روغن زیتون را برس بزنید یا اسپری کنید. روی هر استیک نمک بپاشید.
-
در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. ورق زدن آنها در نیمه راه.
-
اختیاری: پس از پخت، می توانید استیک های گل کلم را با سس BBQ یا سس تند برس بزنید. سپس استیک های گل کلم را دوباره در فر قرار دهید و دوباره به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
-
حالا استیک های ترد گل کلم را روی نان برگر بریوش با آووکادوی له شده، سس مایونز چیپوتل، کاهو، ترشی هالاپینو، خیارشور، گوجه فرنگی و برش های پیاز قرمز سرو کنید. خیلی خوب – لذت ببرید!