زیتون های ترشی گرم، میان وعده سالم مورد علاقه جدید من هستند. وقتی شروع کردی، قول می دهم که نمی توانی متوقف شوی. این میان وعده برای آن دسته از عاشقان خوش طعم است. این مارینات گیاهی تند کمتر از ۱۰ دقیقه طول می کشد و حداقل ۳ ساعت در یخچال لازم است تا زیتون ها همه آن گیاهان و ادویه های خوشمزه را خیس کنند.
زیتون های ترشی گرم، میان وعده سالم مورد علاقه جدید من هستند. وقتی شروع کردی، قول می دهم که نمی توانی متوقف شوی. این میان وعده برای آن دسته از عاشقان خوش طعم است. این مارینات گیاهی تند کمتر از ۱۰ دقیقه طول می کشد و حداقل ۳ ساعت در یخچال لازم است تا زیتون ها همه آن گیاهان و ادویه های خوشمزه را خیس کنند.

برای تهیه آن می توانید از هر نوع زیتون استفاده کنید. من زیتون سبز را ترجیح می دهم و اگر غذای تند دوست ندارید، فلفل قرمز خرد شده را حذف کنید.
من مارینات گرم را به جای مارینت سرد برای زیتون دوست دارم، زیرا گرما منافذ زیتون را باز می کند و به زیتون کمک می کند تا تمام آن طعم ها را جذب کند. دستور تهیه این میان وعده خوشمزه در زیر آمده است!
زیتون ترشی گرم

زمان پخت | ۱۰ دقایق |
زمان منفعل | ۴ ساعت ها |
خدمات | 4 |
عناصر
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- ۲ خشک شده برگ بو
- ۲ پوست لیمو (یا پوست یک لیمو)
- ۳ چشمه های آویشن تازه
- ۳ میخک ها سیر
- ۱/۲ فنجان روغن زیتون
- ۱ فنجان زیتون
عناصر
| ![]() |
دستورالعمل ها
- روی حرارت ملایم تا متوسط، روغن زیتون را در یک تابه کوچک اضافه کنید
- وقتی روغن زیتون گرم شد، برگ بو، سیر، پاپریکا دودی، پوست لیمو، فلفل قرمز خرد شده و ۱ بهار آویشن را اضافه کنید.
- اجازه دهید ادویه ها و گیاهان حداقل ۵ دقیقه در روغن گرم دم بکشد.
- زیتون هایی که قرار است استفاده کنید را آبکش کنید و در ظرف شیشه ای ضد حرارت بریزید. ماریناد شده را روی زیتون ها بریزید. دو آویشن بهاره را اضافه کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را به آرامی تکان دهید و به مدت ۴ ساعت در یخچال یا آشپزخانه قرار دهید تا مارینت شود.
- از این زیتون های ترشی گرم فوق العاده آسان و خوشمزه لذت ببرید! لذت ببرید!