طرز تهیه برگر کینوا و لوبیا سیاه

 

تهیه این برگرهای کینوا و لوبیا سیاه کمتر از ۳۰ دقیقه طول می کشد و طعم بسیار زیادی دارند. لوبیا سیاه، کینوآ، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف که همه با هم در یک کاسه له می‌شوند و به شکل نباتی در می‌آیند و هر طرف را برای چند دقیقه کبابی می‌کنند یا می‌پزند. این همبرگر وگان دلچسب یک غذای مغذی آسان برای تهیه در طول هفته کاری است. همچنین، این همبرگرها فریزر دوستانه هستند (برای دستورالعمل، بخش یادداشت ها را در کارت دستور غذا ببینید)

 

تهیه این برگرهای کینوا و لوبیا سیاه کمتر از ۳۰ دقیقه طول می کشد و طعم بسیار زیادی دارند. لوبیا سیاه، کینوآ، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف که همه با هم در یک کاسه له می‌شوند و به شکل نباتی در می‌آیند و هر طرف را برای چند دقیقه کبابی می‌کنند یا می‌پزند. این همبرگر وگان دلچسب یک غذای مغذی آسان برای تهیه در طول هفته کاری است. همچنین، این همبرگرها فریزر دوستانه هستند (برای دستورالعمل، بخش یادداشت ها را در کارت دستور غذا ببینید)

یک کاسه.

در یک کاسه بزرگ، لوبیای سیاه ارگانیک آبکش شده، کینوآ پخته شده، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب، پیاز رنده شده، همه ادویه ها و آرد سوخاری پانکو را اضافه کنید.

۴-۵ برگر درست می کند.

چهار تا پنج پتک درست کنید. با قلم مو مقداری روغن زیتون را روی هر طرف پتی ها بمالید. می توانید نان ها را گریل یا پخته کنید. من پتی ها را در تابه کبابی گریل کردم و روی حرارت متوسط ​​حدود ۳-۴ دقیقه از هر طرف پختم. زمان پخت بستگی به ضخامت کیک شما دارد.

زمان مونتاژ برگر است.

همبرگر خود را با نان همبرگر، نان بریوش یا نان چوب شور و تمام تاپینگ های مورد علاقه خود ترکیب کنید. مایونز چیپوتل یک سس عالی برای ست کردن با این برگر لوبیا سیاه و کینوا است. الوس، کره و برشته کردن آن نان ها را فراموش نکنید!!

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

این تصویر دارای یک ویژگی alt خالی است. نام فایل آن IMG_0126-e1623986896143.jpg است

برگر لوبیا سیاه و کینوا

 

۴-۵ برگر درست می کند.
دوره غذای اصلی
غذا آمریکایی
زمان آماده سازی ۱۲ دقایق
زمان پخت ۱۰ دقایق
خدمات ۴ مردم

عناصر

  • ۱/۲ فنجان کینوآ ارگانیک پخته شده (من از کینوآ رنگین کمانی استفاده کردم)
  • ۱ می توان (۱۵ اونس) لوبیا سیاه ارگانیک
  • ۱/۲ فنجان خرده نان پانکو
  • ۱/۴ فنجان اب
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اگر از کالری آگاه هستید، مقدار روغن را کاهش دهید و با آب جایگزین کنید.
  • ۱/۴ فنجان پیاز زرد رنده شده
  • ۱/۳ فنجان جعفری تازه خرد شده

ادویه ها

  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاین (اختیاری)
  • ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی (اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه بزرگ، لوبیای سیاه ارگانیک آبکش شده، کینوآ پخته شده، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب، پیاز رنده شده، همه ادویه ها و آرد سوخاری پانکو را اضافه کنید. چهار تا پنج پتک درست کنید.

    نکته: قبل از فرم دادن به شیرینی ها، مخلوط را بچشید و ادویه های اضافی را به دلخواه اضافه کنید.

  • با قلم مو مقداری روغن زیتون را روی هر طرف پتی ها بمالید. می توانید نان ها را گریل یا پخته کنید. نان‌ها را در ماهیتابه کبابی کباب کردم و روی حرارت متوسط ​​حدود ۳-۵ دقیقه از هر طرف پختم. زمان پخت بستگی به ضخامت کیک شما دارد.
  • همبرگر خود را با نان همبرگر، نان بریوش یا نان چوب شور و تمام تاپینگ های مورد علاقه خود ترکیب کنید. مایونز چیپوتل یک سس عالی برای ست کردن با این برگر لوبیا سیاه و کینوا است.

یادداشت

این همبرگرها فریزر هم هستند. در اینجا نحوه یخ زدن همبرگرها آمده است –

۱. همبرگرهای خود را بپزید. سپس باقیمانده برگرهای پخته شده خود را (برگرها باید قبل از قرار دادن در فریزر در دمای اتاق باشند) روی یک سینی صاف تمیز قرار دهید و سینی را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. این کار حدود ۳ ساعت طول می کشد.

۲. سینی را از فریزر خارج کرده و همه همبرگرها را داخل ظرف دربسته در فریزر قرار دهید. همبرگرها را تا ۱ ماه در فریزر نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید