لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.
لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.
طرز تهیه لبنه
درست کردن لبنه بسیار آسان است و تنها چیزی که نیاز دارید یک ماده است.
دوره صبحانه
غذا مدیترانه ای
زمان آماده سازی ۵ دقایق دقایق
خدمات ۶
تجهیزات
-
پارچه پنیری
عناصر
- ۳۲ اونس ماست (از ماست واقعا با کیفیت استفاده کنید)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
برای خدمت
- روغن زیتون
- زعتر
- سماق
- شوید تازه
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دستورالعمل ها
-
یک الک بزرگ را روی یک کاسه عمیق قرار دهید، سپس پارچه پنیر را روی الک پهن کنید. ماست را در پارچه پنیری بریزید. سپس لبه های پارچه را گرفته و درب آن را بگیرید و به مدت ۱۵ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آب آن گرفته شود. شب قبل درست کردم و صبح روز بعد چک کردم و عالی بود.
-
لبنه را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با نان سرو کنید و لبنه را با روغن زیتون، سماق یا زعتر، شوید تازه و فلفل سیاه تزیین کنید.