فروشگاه اینترنتی برسادیس

 

لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.

 

لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.

طرز تهیه لبنه

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

طرز تهیه لبنه

طرز تهیه لبنه

درست کردن لبنه بسیار آسان است و تنها چیزی که نیاز دارید یک ماده است.
دوره صبحانه
غذا مدیترانه ای
زمان آماده سازی ۵ دقایق
خدمات ۶

تجهیزات

  • پارچه پنیری

عناصر

  • ۳۲ اونس ماست (از ماست واقعا با کیفیت استفاده کنید)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک

برای خدمت

  • روغن زیتون
  • زعتر
  • سماق
  • شوید تازه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده

دستورالعمل ها

  • یک الک بزرگ را روی یک کاسه عمیق قرار دهید، سپس پارچه پنیر را روی الک پهن کنید. ماست را در پارچه پنیری بریزید. سپس لبه های پارچه را گرفته و درب آن را بگیرید و به مدت ۱۵ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آب آن گرفته شود. شب قبل درست کردم و صبح روز بعد چک کردم و عالی بود.
  • لبنه را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با نان سرو کنید و لبنه را با روغن زیتون، سماق یا زعتر، شوید تازه و فلفل سیاه تزیین کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من