ساده ترین و خوش طعم ترین ماکارونی یک قابلمه ای که خامه ای، سیر، تند و غذای عالی برای تهیه در طول هفته است. درست کردن آن فقط ۳۰ دقیقه طول می کشد و ماده نه چندان محرمانه در دستور غذا خامه نارگیل است. من سال هاست که با نارگیل آشپزی می کنم. من از نارگیل به عنوان جایگزینی برای شیر یا خامه در دستور غذا استفاده می کنم. تمام غذاهای ماکارونی خامه ای من در وبلاگ با خامه یا شیر نارگیل درست می شود. اگر از کرم نارگیل Trader Joe استفاده می کنید، به شما قول می دهم که نمی توانید طعم نارگیل را در این پاستا بچشید و متوجه شدم که پختن نارگیل به روش خاصی به پنهان کردن طعم نارگیل کمک می کند. اگر هوس یک پاستا خامه ای واقعا خوشمزه دارید، دستور زیر را بررسی کنید.
ساده ترین و خوش طعم ترین ماکارونی یک قابلمه ای که خامه ای، سیر، تند و غذای عالی برای تهیه در طول هفته است. درست کردن آن فقط ۳۰ دقیقه طول می کشد و ماده نه چندان محرمانه در دستور غذا خامه نارگیل است. من سال هاست که با نارگیل آشپزی می کنم. من از نارگیل به عنوان جایگزینی برای شیر یا خامه در دستور غذا استفاده می کنم. تمام غذاهای ماکارونی خامه ای من در وبلاگ با خامه یا شیر نارگیل درست می شود. اگر از کرم نارگیل Trader Joe استفاده می کنید، به شما قول می دهم که نمی توانید طعم نارگیل را در این پاستا بچشید و متوجه شدم که پختن نارگیل به روش خاصی به پنهان کردن طعم نارگیل کمک می کند. اگر هوس یک پاستا خامه ای واقعا خوشمزه دارید، دستور زیر را بررسی کنید.

پاستا نارگیل گوجه فرنگی
عناصر
- ۴ فنجان ها رب گوجه فرنگی تازه حدود ۶-۷ گوجه فرنگی رسیده بزرگ
- ۴ حبه های سیر ۱ سیر را نگه دارید تا در انتها خرد شود
- نمک چشیدن
- فلفل سیاه چشیدن
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱۴ اونس کرم نارگیل نام تجاری تریدر جو – از خامه یا شیر معمولی استفاده کنید
- ۲ فنجان ها اب
- ۱/۲ پیاز خرد شده یا ۳ عدد پیاز سبز خرد شده
- ۴ فنجان ها قلم ماکارونی یا هر نوع پاستا شکل
- ۱ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا هر روغن خنثی
دستورالعمل ها
- در مخلوط کن، ۶ گوجه فرنگی رسیده را اضافه کنید. توجه: ممکن است به گوجه فرنگی بیشتری یا کمتر نیاز داشته باشید. این بستگی به بزرگی گوجه فرنگی شما دارد. شما می خواهید حدود ۴ و نیم فنجان پوره گوجه فرنگی تهیه کنید.
- در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید سپس سیر ورقه شده را اضافه کنید. حتما یک سیر را در انتها بگذارید تا ریز ریز شود. انجام این کار باعث افزایش طعم سیر می شود. حدود ۱ دقیقه با هم زدن مرتب بپزید.
- حالا رب گوجه فرنگی، تکه های چیلی را اضافه کنید و حدود ۱ ½ دقیقه تفت دهید.
- سپس پوره گوجه فرنگی را بریزید و نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
- در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید تا سس کم شود و غلیظ شود. این حدود ۱۲ دقیقه طول خواهد کشید.
- سس را چک کنید و اگر کم شد و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سس را بچشید و نمک یا فلفل چیلی اضافه کنید. این مرحله اختیاری است: قبل از ریختن سس در مخلوط کن، اجازه دهید تا خنک شود. من میخواستم سس خامه ای بشه پس دوباره مخلوطش کردم.
- سس را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط، خامه نارگیل را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. پاستا را داخل سس بریزید و هم بزنید. سپس ۲ لیوان آب را اضافه کنید و هم بزنید.
- پاستا را طبق دستور بسته بپزید. اگر از شکل ماکارونی متفاوت استفاده کنید، زمان پخت متفاوت خواهد بود. مطمئن شوید که مدام هم بزنید و اگر احساس کردید که به مایع اضافی نیاز دارید، می توانید ۱/۲ فنجان دیگر آب یا کرم نارگیل اضافه کنید.
- سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
- پس از پخته شدن پاستا، آن را بچشید و به دلخواه چاشنی اضافه کنید.
- این غذای ماکارونی را بهتر است بلافاصله میل کنید. روی پاستا را با پارمزان و ریحان تازه تزیین کرده و میل کنید.