پاستا پوتانسکا یک غذای ماکارونی ایتالیایی به سبک ناپلی است که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست می شود و تنها به چند ماده اولیه نیاز دارد. سس پاستا بسیار معطر است و با طعم بسیار زیادی از زیتون، سیر، کیپر، آنچوی و گوجه فرنگی پر می شود. این غذای ماکارونی خوش طعم، شیرین و تند، غذای راحتی آخر هفته است.
پاستا پوتانسکا یک غذای ماکارونی ایتالیایی به سبک ناپلی است که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست می شود و تنها به چند ماده اولیه نیاز دارد. سس پاستا بسیار معطر است و با طعم بسیار زیادی از زیتون، سیر، کیپر، آنچوی و گوجه فرنگی پر می شود. این غذای ماکارونی خوش طعم، شیرین و تند، غذای راحتی آخر هفته است.
طرز تهیه پاستا پوتانسکا
دوره غذای اصلی
غذا ایتالیایی
زمان آماده سازی ۵ دقایق دقایق
زمان پخت ۳۰ دقایق دقایق
خدمات ۴
عناصر
- ۵ حبه های سیر
- ۱/۲ فنجان رب گوجه فرنگی خشک شده یا گوجه فرنگی خشک شده ریز خرد شده
- ۱ فنجان زیتون من از زیتون سبز و زیتون کالاماتا استفاده کردم
- ۱ فنجان آب ماکارونی
- ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق باکره
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری کپر
- ۱ قاشق چایخوری خمیر آنچوی اختیاری
- پارمزان تازه رنده شده برای خدمت
- ۱ پوند ماکارونی
- ۱/۲ فنجان گوجه گیلاسی خرد شده
دستورالعمل ها
-
پاستا را طبق دستور بسته بپزید. حتما ۱ فنجان آب پاستا رزرو کنید.
سس
-
روی حرارت متوسط رو به کم روغن زیتون، سیر و فلفل قرمز له شده را اضافه کنید و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد تا روغن معطر شود.
-
سپس رب آنچوی و رب گوجه فرنگی خشک شده (یا گوجه فرنگی خشک شده ریز خرد شده) را اضافه کنید.
-
سپس گوجه های گیلاسی را به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید.
-
سپس آب پاستا را اضافه کرده و هم بزنید. زیتون و کیپر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
-
روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و جعفری خرد شده تزیین کنید. لذت ببرید!