لیبی حریمی، حریمی

 

لیبی حریمی یک خورش ماهی مدیترانه‌ای است که از سس گوجه‌فرنگی تند، استیک ماهی، سیب‌زمینی (اختیاری) و چاشنی‌شده با ترکیب ادویه‌های خوشمزه تشکیل شده است.

 

لیبی حریمی یک خورش ماهی مدیترانه‌ای است که از سس گوجه‌فرنگی تند، استیک ماهی، سیب‌زمینی (اختیاری) و چاشنی‌شده با ترکیب ادویه‌های خوشمزه تشکیل شده است.

لیبی حریمی، حریمی

خاستگاه حریمی لیبی دزد من

فقط تا همین اواخر، من ریشه واقعی حریمی لیبیایی را آموختم، که می توان آن را تا زمانی که ایتالیایی ها لیبی را مستعمره کردند، جستجو کرد. منشا این غذا از یهودیان لیبی است. در حال حاضر، یهودیان زیادی در لیبی زندگی نمی کنند، اما زمانی بیش از ۶۰۰۰ یهودی بودند. من سعی می‌کنم حداقل هفته‌ای یک‌بار با مادربزرگم تماس بگیرم (ما به همه چیز غذا می‌خوریم) و او اخیراً با من در میان گذاشت که زمانی همسایه‌های یهودی داشته و آنها منشأ این غذا را به او تأیید کردند.

در حال حاضر، این غذا یک غذای اصلی در هر خانواده لیبیایی است. من عاشق درست کردن این خورش ماهی با سیب زمینی هستم، اگرچه به طور سنتی – افراد زیادی این را اضافه نمی کنند. خورش با نان سرو می‌شود اما می‌توانید کنار برنج یا کوسکوس هم درست کنید.

لیبی حریمی، حریمی
لیبی حریمی، حریمی

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

لیبی حریمی، حریمی
لیبی حریمی، حریمی

 

حریمی لیبی


خدمات
6

عناصر
خورش ماهی
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ پیاز نازک خلال شده
  • ۳ بزرگ پوره گوجه فرنگی
  • ۲ نوعی فلفل سبز مکزیکی
  • ۴ سیر ریز ریز شده
  • ۱ متوسط سیب زمینی خرد شده ( اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل هندی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان اب
  • ۲ پوند فیله ماهی کاد یا ماهی هالیبوت (آنها را به ۶ قسمت برش دهید)
مرینیت ماهی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • آب نصف لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری نمک

خدمات
6

عناصر
خورش ماهی
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ پیاز نازک خلال شده
  • ۳ بزرگ پوره گوجه فرنگی
  • ۲ نوعی فلفل سبز مکزیکی
  • ۴ سیر ریز ریز شده
  • ۱ متوسط سیب زمینی خرد شده ( اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه به مزه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل هندی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان اب
  • ۲ پوند فیله ماهی کاد یا ماهی هالیبوت (آنها را به ۶ قسمت برش دهید)
مرینیت ماهی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • آب نصف لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل ها
  1. در یک کاسه ماهی، آبلیمو، پودر زیره، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید ماهی به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه مارینت شود.
  2. در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط/کم، روغن زیتون و پیاز خلال شده را اضافه کنید. در تابه را بپوشانید و اجازه دهید پیازها به مدت ۴ دقیقه بپزند.
  3. سپس ادویه ها (زیره، زیره، کاین و پودر پاپریکا) را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. هالاپینو را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.
  4. در ظرفی جداگانه پوره گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سیر خرد شده، ادویه جات را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. مخلوط گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مخلوط خیلی کم بجوشد و سپس آب داغ را اضافه کنید و سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید. در تابه را بپوشانید و بگذارید سیب زمینی ها بپزند (۱۰ دقیقه بستگی به اندازه برش سیب زمینی ها دارد)
  6. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، فیله ماهی را یکی یکی قرار دهید و در تابه را بپوشانید و اجازه دهید ماهی بپزد. این کار بین ۸ تا ۱۲ دقیقه طول می کشد. باز هم بستگی به بزرگی و ضخامت فیله شما دارد.
  7. پس از پخته شدن و سفت شدن ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و خورش ماهی را با یک لای نان سرو کنید و نوش جان کنید!

دیدگاهتان را بنویسید