مجله مایللوکس
نان پنیر چدار Jalapeño بدون ورز بسیار آسان. رویه پوسته ای فوق العاده و فضای داخلی پنیری جویدنی اسفنجی. این نان برای همه شما دوستداران کربوهیدرات است.
نان پنیر چدار Jalapeño بدون ورز بسیار آسان. رویه پوسته ای فوق العاده و فضای داخلی پنیری جویدنی اسفنجی. این نان برای همه شما دوستداران کربوهیدرات است.
نان به سبک نانوایی بدون خمیر
من عاشق درست کردن نان در اجاق هلندی ام هستم که جمع کردن آن بسیار آسان است و واقعاً یک بازی انتظار است. من همیشه خمیر را صبح زود قبل از شروع کار درست می کنم و ۴-۷ ساعت اجازه می دهم نان ور بیاید. البته، هر چه بیشتر اجازه دهید خمیر ور بیاید، نان بهتری به دست می آید. اگر در گذشته سعی کرده اید خمیر درست کنید و همیشه متراکم بیرون می آید، به این معنی است که اجازه نمی دهید خمیر به اندازه کافی ور بیاید. همچنین، دستور من خمیر مرطوبتری است که فضای داخلی اسفنجیتری را به دست میدهد. این دستور نان کمی متفاوت از دستور پخت نان زیتون سیاه من است (که می توانید پیدا کنید اینجا. )
در زیر می توانید دستور کامل این نان پنیر چدار jalapeño را بیابید.
نان پنیر چدار Jalapeño
زمان آماده سازی |
۵ دقایق |
زمان پخت |
۵۰ دقایق |
زمان منفعل |
۲ ساعت ها |
خدمات |
12 برش
|
عناصر
- ۳ و ۱/۲ فنجان ها آرد تمام هدف (آرد نان یا آرد گندم کامل)
- ۲ فنجان ها آب گرم (۱۰۰ فارنهایت تا ۱۱۰ فارنهایت)
- ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ فنجان پنیر چدار خرد شده (پنیر اضافی برای روی خمیر قبل از پخت)
- ۲ هالاپنو برش خورده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن سیر
عناصر
|
|
دستورالعمل ها
-
در یک فنجان یا کاسه کوچک، ۱/۲ فنجان آب گرم و مخمر خشک فعال و ۱/۴ قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید و چند دقیقه یا تا زمانی که روی آن کف کند، کنار بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ آرد، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط مایه را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر، آب گرم، پنیر و برش های هالاپینو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. خمیر باید چسبناک و مرطوب باشد. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در جای گرمی بگذارید تا ور بیاید.
-
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، خمیر را روی یک سطح تمیز آرد پاشی شده منتقل کنید. از آنجایی که خمیر چسبناک است، با آرد سخاوتمندانه رفتار کنید. نکته: هنگام انتقال خمیر ملایم باشد، نمیخواهید هوای آن خالی شود. با استفاده از یک سوهان نیمکتی یا دست تمیز خود، هر گوشه را به مرکز تا بزنید و می توانید زیتون سیاه اضافی اضافه کنید و دوباره تا کنید. سعی کنید بیش از حد تا نکنید، می خواهید سعی کنید حباب های هوا را حفظ کنید و فقط تا زمانی که شکل دلخواه خود را بسازید تا کنید. مقداری آرد روی خمیر بپاشید.
-
خمیر را با مقداری کاغذ روغنی در ظرفی بریزید و حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
-
فر را با دمای ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. فر هلندی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از اینکه خمیر برای بار دوم سفت شد، روی خمیر را با قلم مو روغن سیر بمالید و روی آن پنیر اضافی و برش های ژالاپنیو بزنید. همچنین می توانید خمیر را با یک چاقوی تیز یا تیغه خرد کنید و خمیر را با کاغذ روغنی در فر هلندی قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه با درب بپزید.
-
بعد از ۳۰ دقیقه روی نان را چک کنید و بعد از اینکه طلایی شد درب آن را بردارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که نان ترد شود و بیرون به رنگ طلایی تیره ای درآید بپزد. من دوست دارم نان من از بیرون خیلی ترد باشد.
-
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود. وسوسه نشوید که خمیر را قبل از سرد شدن برش دهید زیرا هنوز داخل آن در حال پخت است.
-
درست کردن این نان بسیار آسان است و می توانید طعم های مختلفی مانند سیر تفت داده شده، رزماری، کشمش یا تخمه کدو را امتحان کنید. با این دستور می توانید انواع مختلفی از نان درست کنید.