پاستا خرچنگ تند خامه ای – یک وعده غذایی عالی برای هر مناسبت خاص. با نان باگت تازه سرو کنید تا همه آن سس شیرین و تند اضافی خیس شود. این ماکارونی دارای ماکارونی لینگوین، تکههای گوشت خرچنگ شیرین و طعم خوشمزه سس خامهای گوجهفرنگی تند است! من از ترکیب دم خرچنگ تازه و گوشت پنجه و پنجه خرچنگ پخته شده یخ زده استفاده کردم.
تکه های گوشت خرچنگ شیرین در سس خامه ای گوجه فرنگی تند
عناصر
- موسیر ها
- سیر
- خمیر فلفل قرمز کالابریایی
- رب گوجه فرنگی
- خامه غلیظ
- جعفری
- پیازچه
- آب پاستا
- ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، پودر دانه کرفس،
- پونه کوهی خشک شده
- گوشت پنجه و خرچنگ (من استفاده کردم
- کره بدون نمک
- پاستا لینگوین ارگانیک
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
پاستا خرچنگ تند خامه ای
عناصر
- ۱۰ اونس پاستا لینگوین ارگانیک یا تالیاتل
- ۱ فنجان خامه غلیظ
- ۱ فنجان آب پاستا رزرو شده
- ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ارگانیک
- ۱ قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز کالابریا بسته به ترجیح ادویه خود کم و بیش اضافه کنید
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه، به مزه
- ۱/۴ فنجان جعفری تازه، ریز خرد شده
- ۲&1/2 قاشق غذاخوری پیازچه تازه، ریز خرد شده
- ۱ بزرگ موسیر، ریز خرد شده
- ۴ حبه های سیر، ریز خرد شده
- پارمزان تازه رنده شده تزیین اختیاری
- ۱/۴ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر دانه کرفس
- ۱۲ اونس گوشت خرچنگ پخته شده (گوشت دم، پنجه و بند انگشت) یا میگوی بزرگ پخته شده
دستورالعمل ها
-
پاستا را در آب جوش نمک ۱ دقیقه دور از الدنته بپزید.
-
۳ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه گرم کنید، سپس موسیر را اضافه کنید. موسیر را تفت دهید تا شفاف شود و سپس سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر بپزید و مدام هم بزنید.
-
حالا رب چیلی کالابریا و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. حدود یک دقیقه با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط بپزید.
-
حرارت و خامه را کم کم کم کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود.
-
نمک، فلفل سیاه، پودر دانه کرفس، پونه کوهی خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
-
گوشت خرچنگ پخته شده، جعفری، پیازچه و ۱/۲ فنجان آب پاستا را اضافه کنید. سس را به مدت ۱ دقیقه بجوشانید تا گوشت خرچنگ گرم شود. سس را بچشید و به دلخواه چاشنی اضافه کنید.
-
پاستا آل دنته و آب باقیمانده ماکارونی را اضافه کنید. همه چیز را خوب هم بزنید و پاستا را ۳۰ ثانیه دیگر در سس بپزید. ۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک باقی مانده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
-
اگر میخواهید سس قوامتری داشته باشد، آب پاستا اضافه کنید.
-
پاستا را با پیازچه تازه، پارمزان پر کنید و بلافاصله گرم سرو کنید. لذت ببرید!