این نان تخت بره خاورمیانه ای مورد علاقه است. نان تخت خانگی با دانههای کنجد که در اطراف لبهها پاشیده شده و روی آن مخلوط گوشت گوسفندی ادویهدار و طعمدار بستهبندی شده و تا حد کمال طلایی پخته شده است. خیلی خوشمزه! شما همچنین می توانید این نان را با هر فروشگاهی که نان تخت خریده اید درست کنید.
این نان تخت بره خاورمیانه ای مورد علاقه است. نان تخت خانگی با دانههای کنجد که در اطراف لبهها پاشیده شده و روی آن مخلوط گوشت گوسفندی ادویهدار و طعمدار بستهبندی شده و تا حد کمال طلایی پخته شده است. خیلی خوشمزه! شما همچنین می توانید این نان را با هر فروشگاهی که نان تخت خریده اید درست کنید.
بره آمریکایی
من در این دستور از گوشت بره آمریکایی حلال آسیاب شده استفاده کردم. وقتی گوشت بره آمریکایی میخرید، مستقیماً از تولیدکنندگان محلی سود میبرید که به مراقبت از زمین، حیوانات و جوامع محلی که به آنها خدمت میکنند اختصاص دادهاند. بره آمریکایی در هر ایالت در ایالات متحده تولید می شود و بره تازه و محلی در تمام طول سال در دسترس است. تمام گوشت های دارای گواهی حلال و کوشر در ایالات متحده آمریکا هستند. اگر میخواهید درباره فواید تغذیه، روشهای چرا و مکان پیدا کردن بره آمریکایی در نزدیکی خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، به آنها مراجعه کنید
نان گوشت بره خاورمیانه
عناصر
- ۱ پوند بره آمریکایی آسیاب شده
- ۱ پیاز زرد بزرگ خرد شده
- ۱ گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ هالاپینو متوسط ریز خرد شده (اختیاری)
- ۱/۲ فنجان جعفری ریز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به علاوه موارد دیگر برای مسواک زدن نان تخت
- نان تخت خریده شده یا نان تخت خانگی را در فروشگاه
- ۱/۴ فنجان از آجیل کاج برشته شده اختیاری
- کنجد برشته شده اختیاری
ادویه ها
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری آسیاب شده ۷ ادویه
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به مزه
- ½ قاشق چایخوری فلفل چیلی حلب سطح ادویه را به دلخواه تنظیم کنید
نان لواش
- ۳ فنجان ها از آرد همه منظوره
- ۱ بسته مخمر فوری
- ۱ قاشق چایخوری عسل
- ۱ و ½ فنجان آب
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری نمک
دستورالعمل ها
نان لواش
-
در یک کاسه یا همزن، آب گرم، شکر یا عسل و مایه را اضافه کنید. مخلوط کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ دقیقه شکوفا شود تا لبه ها در اطراف لبه ها کف کند.
-
حالا آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید. خمیر را روی یک سطح تمیز آرد پاشی شده منتقل کنید و خمیر را چند دقیقه ورز دهید. در حین ورز دادن خمیر حدود ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم. خمیر باید کمی چسبناک اما نرم باشد.
-
خمیر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن کمی روغن زیتون بپاشید و روی خمیر را با یک پلاستیک و یک حوله چای بپوشانید. کاسه را در جای گرمی قرار دهید تا حدود ۲ ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.
-
پس از دو برابر شدن حجم خمیر، خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید. اندازه بستگی به بزرگ یا کوچک بودن نان های تخت دارد. تکه های خمیر را روی یک تابه آردپاشی شده قرار دهید و بین هر تکه و درب آن مقداری فضای خالی بگذارید و دوباره به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید.
مخلوط بره
-
روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل چیلی خرد شده را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
-
حالا گوشت بره چرخ شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. حالا رب گوجه فرنگی، ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید. بره را روی حرارت متوسط تا زیاد بپزید تا زمانی که تازه پخته شود (یا تا زمانی که بره آسیاب شده به دمای داخلی ۱۶۰ درجه برسد) و مایع آزاد شده از بره تبخیر شود. این حدود ۶ دقیقه طول می کشد.
توجه: پخت بره در فر تمام می شود، پس سعی کنید گوشت بره را زیاد نپزید.
-
حالا گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و هم بزنید.
-
از روی حرارت بردارید و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
-
مغزهای کاج تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید. (این اختیاری است)
نان تخت بره خاورمیانه
-
یک ورقه پخت یا سنگ پیتزا را در فر در طبقه وسط قرار دهید. فر را با دمای ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. سعی کنید سنگ را حداقل ۳۰ دقیقه از قبل گرم کنید.
-
یک سطح تمیز را به آرامی آرد پاشی کنید، یک تکه از خمیر را به شکل دایره متوسط باز کنید. اگر متوجه شدید که خمیر خوب کش نمیشود، با یک حوله چای بپوشانید و اجازه دهید خمیر چند دقیقه استراحت کند تا گلوتن شل شود.
-
این مرحله را با تکه های باقی مانده خمیر ادامه دهید. توجه: دقت کنید که هر خمیر کشیده شده را به خوبی بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید. این بسیار مهم است. نمی خواهید خمیر خشک شود.
-
پس از باز کردن خمیر، آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
توجه: من در یک زمان سه نان تخت پختم. این بستگی به بزرگی سنگ پخت شما دارد.
-
دو یا سه خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی لبه های خمیر کمی روغن زیتون بمالید و کمی کنجد بپاشید. روی آن را با مخلوط گوسفند پر کنید و با پشت قاشق آن را کمی به خمیر فشار دهید.
-
روغن زیتون را بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور و پایین آن طلایی شود بپزد.
-
پس از پخت، آن را روی توری سیمی یا تخته چوبی قرار دهید و با مقداری جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.
-
تکه تکه کنید و لذت ببرید!