نان صنعتگر بدون خمیر

 

نان صنعتگر به سبک نانوایی خانگی آسان و بدون ورز دادن. ۴ ماده ساده، فر هلندی و زمان – این دستور غذا اثبات احمقانه است! پوسته ترد و اسفنجی هوا در داخل!

 

نان صنعتگر به سبک نانوایی خانگی آسان و بدون ورز دادن. ۴ ماده ساده، فر هلندی و زمان – این دستور غذا اثبات احمقانه است! پوسته ترد و اسفنجی هوا در داخل!

نان صنعتگر زیتون سیاه

پوسته ترد

اول امیدوارم همه سالم و سلامت باشند. دو، زمانی بهتر از الان برای بهتر شدن در پخت نان نیست. من در کل نان سازی بوده ام. من از فر هلندی Chrissy Teigen که چند ماه پیش از Target خریدم استفاده زیادی می کنم! من حداقل هفته ای یک بار نان خانگی درست می کنم. من سعی کردم مخمر خشک فعال خود را جیره بندی کنم، اما پس از انجام این کار، باید شروع به تهیه نان خمیر ترش کنم زیرا مخمر خشک فعال همه جا فروخته می شود!

نان صنعتگر زیتون سیاه

اسفنجی با هوا در داخل

این دستور العمل نیازی به بیدار شدن شبانه ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید آب گرم/گرم است و این به تسریع فرآیند کمک می کند. روشی که من در حال درست کردن نان هستم قبل از شروع کار است، همه چیز را جمع می کنم و سپس خمیر را در یک مکان گرم و سرپوشیده قرار می دهم تا زمانی که کارم تمام شود – حدود ساعت ۶ بعد از ظهر. بنابراین حدود ۱۱-۱۲ ساعت افزایش می یابد. من هم این دستور را با ۳-۵ ساعت افزایش درست کردم. تفاوت فاحش این است که هر چه زمان طولانی تری برای بالا آمدن داشته باشد، طعم نان ایجاد می شود و خمیر گاز بیشتری تولید می کند و از این رو حباب ها/ حباب های هوا ایجاد می شود و نانی شبیه خمیر ترش به نظر می رسد.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

نان زیتون سیاه

از ورز دادن نان خودداری کنید

دلیل اینکه نمی خواهید نان را ورز دهید این است که بافتی اسفنج مانند به دست می دهد. اگر می خواهید در سرتاسر نان حفره های هوا وجود داشته باشد، اصلاً می خواهید خمیر را زیاد ورز دهید. من از ورز دادن کامل خمیر اجتناب می کنم. بنابراین همه مواد را با هم مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود و سپس بگذارید خودش بماند تا ور بیاید. این دستور غذا بیشتر یک قوام چسبناک / مرطوب است، بنابراین اگر خیلی چسبنده است نگران نباشید.

اگر زیتون ندارید یا آن را دوست ندارید، می توانید آن را با سیر تفت داده شده، رزماری، کشمش یا تخمه کدو تنبل درست کنید. این نان را خودتان درست کنید!!

دستور کامل در زیر آمده است – لذت ببرید!

 

نان صنعتگر

نان صنعتگر زیتون سیاه

زمان آماده سازی
۵ دقایق

زمان پخت
۱ ساعت

زمان منفعل
۵-۱۱ ساعت ها

خدمات
نان (۵ وعده)

عناصر
نان صنعتگر بدون خمیر
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ها آب گرم (۱۰۰ فارنهایت تا ۱۱۵ فارنهایت)
  • ۲ و ۱/۲ فنجان ها آرد نان ارگانیک (یا آرد همه منظوره)
  • ۱/۲ فنجان آرد گندم کامل ارگانیک (یا آرد نان اضافی)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق چای خوری مخمر خشک، فوری یا سریع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر یا عسل
نان زیتون سیر رزماری
  • ۲ فنر رزماری تازه اختیاری
  • ۱/۴ فنجان زیتون سیاه بدون هسته (من از زیتون سیاه استفاده کردم که در روغن زیتون ترشی شده بود)
  • ۶ بریده شده سیرها (سیر را در روغن زیتون مرینیت می کنم)

زمان آماده سازی
۵ دقایق

زمان پخت
۱ ساعت

زمان منفعل
۵-۱۱ ساعت ها

خدمات
نان (۵ وعده)

عناصر
نان صنعتگر بدون خمیر
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ها آب گرم (۱۰۰ فارنهایت تا ۱۱۵ فارنهایت)
  • ۲ و ۱/۲ فنجان ها آرد نان ارگانیک (یا آرد همه منظوره)
  • ۱/۲ فنجان آرد گندم کامل ارگانیک (یا آرد نان اضافی)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق چای خوری مخمر خشک، فوری یا سریع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر یا عسل
نان زیتون سیر رزماری
  • ۲ فنر رزماری تازه اختیاری
  • ۱/۴ فنجان زیتون سیاه بدون هسته (من از زیتون سیاه استفاده کردم که در روغن زیتون ترشی شده بود)
  • ۶ بریده شده سیرها (سیر را در روغن زیتون مرینیت می کنم)
نان صنعتگر زیتون سیاه

دستورالعمل ها
  1. در یک فنجان یا کاسه کوچک، آب گرم، عسل یا شکر، مخمر خشک فعال را اضافه کنید و چند دقیقه یا تا زمانی که روی آن کف کند، کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط مایه را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آب گرم/گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. خمیر باید چسبناک و مرطوب باشد. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۵ تا ۱۱ ساعت در جای گرمی بگذارید تا ور بیاید. 

  3. بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، خمیر را روی یک سطح تمیز آرد پاشی شده منتقل کنید. از آنجایی که خمیر چسبناک است، با آرد سخاوتمندانه رفتار کنید. نکته: هنگام انتقال خمیر ملایم باشد، نمی‌خواهید هوای آن خالی شود. مقداری از زیتون سیاه را روی خمیر قرار دهید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. با استفاده از یک سوهان نیمکتی یا دست تمیز خود، هر گوشه را به مرکز تا بزنید و می توانید زیتون سیاه اضافی اضافه کنید و دوباره تا کنید. سعی کنید بیش از حد تا نکنید، می خواهید سعی کنید حباب های هوا را حفظ کنید و فقط تا زمانی که شکل دلخواه خود را بسازید تا کنید. مقداری آرد روی خمیر بپاشید.
  4. خمیر را با مقداری کاغذ روغنی در ظرفی بریزید و حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت کنار بگذارید.
  5. فر را با دمای ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. فر هلندی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه خمیر برای بار دوم سفت شد، می‌توانید خمیر را با چاقوی تیز یا تیغه‌ی تیز بزنید و خمیر را با کاغذ روغنی در فر هلندی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه با درب بپزید.
  6. بعد از ۳۰ دقیقه روی نان را چک کنید و بعد از اینکه طلایی شد درب آن را بردارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که نان ترد شود و بیرون به رنگ طلایی تیره ای درآید بپزد. من دوست دارم نان من از بیرون خیلی ترد باشد.
  7. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود. وسوسه نشوید که خمیر را قبل از سرد شدن برش دهید زیرا هنوز داخل آن در حال پخت است.
  8. درست کردنش خیلی راحته و البته طعم های مختلف مثل سیر تفت داده شده، رزماری، کشمش یا تخمه کدو رو امتحان کنید. با این دستور می توانید انواع مختلفی از نان درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید