خمیر فیلو پوسته پوسته خوشمزه پر شده با پنیر فتا، موزارلا رنده شده، زیتون سبز و جعفری ریز خرد شده، این شیرینی های کره ای را به یک پیش غذای عالی تبدیل می کند. افزودن سبزی هایی مانند شوید یا نعناع و حتی اسفناج پخته شده افزودنی عالی برای پر کردن است. قبل از پختن شیرینی، روی آنها را با کره ذوب شده به سبک اروپایی خامه ای دانمارکی چرب کردم، روی آن ها کنجد و سیاه دانه ریختم و سپس آنها را پختم تا کاملا طلایی شوند.

 

خمیر فیلو پوسته پوسته خوشمزه پر شده با پنیر فتا، موزارلا رنده شده، زیتون سبز و جعفری ریز خرد شده، این شیرینی های کره ای را به یک پیش غذای عالی تبدیل می کند. افزودن سبزی هایی مانند شوید یا نعناع و حتی اسفناج پخته شده افزودنی عالی برای پر کردن است. قبل از پختن شیرینی، روی آنها را با کره ذوب شده به سبک اروپایی خامه ای دانمارکی چرب کردم، روی آن ها کنجد و سیاه دانه ریختم و سپس آنها را پختم تا کاملا طلایی شوند.

در اینجا برخی از موادی که برای درست کردن آن نیاز دارید آورده شده است:

  1. خمیر فیلو یخ زدایی شده را از فروشگاه خریداری کردم (من جعبه ۱۶ اونسی را خریداری کردم که با دو رول ۸ اونسی عرضه می شود. من فقط از ۱ رول استفاده کردم)
  2. نمک
  3. فلفل سیاه
  4. زیتون های سبز
  5. پنیر فتا
  6. موزارلا رنده شده
  7. پنیر خامه ای
  8. کره نمکی دانمارکی خامه ای به سبک اروپایی (شما می توانید آن را از کجا خریداری کنید
  9. جعفری تازه
  10. فلفل قرمز خرد شده
  11. پودر سیر
  12. دانه کنجد و سیاه دانه

اضافات اختیاری:

  • اسفناج پخته شده
  • شوید
  • نعناع
  • پیاز تفت داده شده

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

کره ای، فلکی، پنیری

هنگامی که شیرینی به شکل سیگار در آمد، آنها را با کره ذوب شده دانمارکی به سبک اروپایی خامه ای آغشته کردم. این کره با کره غنی به سبک اروپایی درست می شود که این شیرینی ها را بسیار طعم دار و پوسته پوسته می کند. سپس روی آنها را با کنجد و سیاه دانه ریختم. می توانید آنها را بپزید یا سرخ کنید. من ترجیح دادم آنها را بپزم تا طلایی و ترد شوند.

فتا و هرب بورک (فیلو سیگار)

زمان آماده سازی۱۵ دقایق
زمان پخت۳۰ دقایق
دوره: پیش غذا
خدمات: ۱۵ قطعات

عناصر

  • ۸ اونس رول خمیر فیلو منجمد من جعبه ۱۶ اونسی را دریافت کردم که همراه با رول های ۸ اونسی عرضه می شود. من از یک رول استفاده کردم
  • ۶ قاشق غذاخوری کره نمکی دانمارکی خامه ای به سبک اروپایی ذوب شده
  • نمک چشیدن
  • فلفل سیاه چشیدن
  • فلفل قرمز خرد شده چشیدن
  • فنجان جعفری تازه ریز خرد شده
  • ¼ فنجان از زیتون سبز خرد شده
  • فنجان موزارلای رنده شده
  • ¼ فنجان پنیر خامه ای
  • ۱ فنجان از فتا خرد می شود

تاپینگ

  • دانه کنجد
  • دانه سیاه

دستورالعمل ها

فیلینگ بورک (فیلو سیگار برگ) را درست کنید

  • فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید
  • در یک کاسه بزرگ، فتا، موزارلا، سبزی ها، ادویه ها (فلفل سیاه، فلفل قرمز خرد شده و پودر سیر)، زیتون سبز را با هم مخلوط کنید و خیلی خوب مخلوط کنید.
  • ۱ ورقه پخت بزرگ را آماده کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.

بورک را شکل دهید

  • رول ورقه های فیلو خود را بچینید و آنها را با یک حوله مرطوب بپوشانید.
  • هر بار با ۲ تا ۳ ورق فیلو کار کنید، ورق های باقی مانده را زیر حوله مرطوب نگه دارید.
  • یک ورق فیلو را بگذارید و کمی کره آب شده بمالید.
  • ورق دوم فیلو را روی آن فشار دهید و مقداری کره ذوب شده بمالید. با استفاده از یک چاقوی تیز، ورقه های فیلو را به چهار نوار مساوی برش دهید.
  • با استفاده از یک قاشق، حدود یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را در یک خط مستقیم در امتداد لبه پایینی نزدیک به خود اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که در هر دو طرف فضای خالی بگذارید زیرا پر کردن آن گسترش می یابد.
  • حدود ۴ تا ۵ بار دور از خود محکم رول کنید، مطمئن شوید که طرفین را در هر طرف بچسبانید تا فیلینگ در یک رول محصور شود. برای مرجع تصویر را ببینید.
  • این مرحله را تکرار کنید تا نوارهای فیلو و فیلینگ تمام شود.

زمان پخت

  • قسمت بیرونی رول ها را با برس کره آب شده بمالید و روی آن را کنجد بمالید.
  • حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند در فر قرار دهید تا بپزند. گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من