۳۰ دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

 

یک ۳۰ دقیقه کاری قرمز تایلندی ساده، تند و تند با ماهی قزل آلا. این بهترین شام هفته برای چیدن است. می توانید با یک برنج سفید یا نان سرو کنید تا در سس کاری قرمز تایلندی پر جنب و جوش خوشمزه فرو کنید.

 

یک ۳۰ دقیقه کاری قرمز تایلندی ساده، تند و تند با ماهی قزل آلا. این بهترین شام هفته برای چیدن است. می توانید با یک برنج سفید یا نان سرو کنید تا در سس کاری قرمز تایلندی پر جنب و جوش خوشمزه فرو کنید.

30 دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

شیرین، تند و ترش

من عاشق یک کاسه کاری دلچسب در هر روز هفته هستم. انواع مختلفی از کاری در مناطق مختلف آسیا وجود دارد. من در جامعه‌ای متنوع بزرگ شدم و این مرا در معرض غذاهای مختلف قرار داد و مادرم همیشه کاری درست می‌کرد: کاری میگو، کاری قرمز نارگیل تایلندی، کاری سبز، کورما و/یا ساگ. این دستور العمل کاری قرمز نارگیل تایلندی معتبرترین نسخه نیست، اما خوشمزه ترین است! من فقط طعم های شیرین، تند و ترش را دوست دارم که همه جوانه های چشایی شما را لمس می کند! این غذا واقعاً به راحتی کنار هم قرار می گیرد. من از خمیر کاری قرمز با کیفیت خوب از Whole-foods استفاده کردم و به طعم دادن سریع سس کمک می کند. همچنین مرحله مهمی که به طعم این غذا می‌افزاید، ابتدا تفت دادن ماهی سالمون و سپس اتمام پخت آن در سس است. این مرحله اضافی ارزشش را دارد زیرا طعم کاراملی به سس می دهد و مقداری بافت نیز به ماهی قزل آلا اضافه می کند.

30 دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

30 دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

سس برای رامن عالی است یا مقداری گل کلم اضافه کنید و آن را گیاهی کنید

این پایه سس کاری نارگیل بسیار خوشمزه است. در اینجا غذاهای دیگری برای تهیه با این سس وجود دارد:

  1. رامن: من از این پایه برای رامن استفاده می کنم و فقط حدود ۲ فنجان آب سبزیجات اضافه می کنم تا آبگوشت درست شود و مدت طولانی تری بپزد.
  2. کاری سبزیجات: تمام سبزیجات مورد علاقه خود، توفو را اضافه کنید و یک غذای گیاهی آسان برای خود تهیه کنید. توجه: می توانید سس ماهی را در دستور غذا با سس وگان عوض کنید.
  3. گل کلم: من این سس رو با گل کلم امتحان کردم و بهترینه!!!
30 دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

۳۰ دقیقه کاری ماهی سالمون تایلندی نارگیل

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۲۵ دقایق
دوره: غذای اصلی
غذا: تایلند
خدمات: ۴ مردم

عناصر

  • ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل رنده شده
  • ۴ میخک ها سیر (کوچک) چرخ کرده یا ریز خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی
  • ۱ آهک بزرگ ( ۴ برش نازک آهک برای اضافه کردن به سس و آب میوه باقی مانده لیموترش)
  • نمک چشیدن
  • فلفل سیاه چشیدن
  • ۱ قاشق سوپخوری رب چیلی
  • ۲ فلفل چیلی سبز تایلندی یا ۲ عدد فلفل قرمز خشک
  • ۱ قاشق چایخوری شکر نارگیل
  • ۱ می توان کرم نارگیل پر چرب ارگانیک ۱۴ اونس
  • ۴ فیله ماهی سالمون (۴ تا ۶ اونس) پوست روی یا بدون پوست
  • ۳ برگ ریحان تایلندی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا هر روغن خنثی
  • ۱ موسیر ریز خرد شده
  • ۱ قاشق سوپخوری سس ماهی

دستورالعمل ها

  • هر فیله ماهی سالمون را نمک و فلفل کنید.
  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را اضافه کنید و پوست ماهی قزل آلا را به سمت بالا تفت دهید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا طلایی روشن شود. سپس ماهی قزل آلا را به یک سینی تمیز منتقل کنید و کنار بگذارید.
  • با استفاده از همان ماهیتابه ای که ماهی قزل آلا را تفت دادید، ۱ قاشق غذاخوری روغن، موسیر و زنجبیل اضافه کنید و بپزید تا کرملی شود. سپس سیر و شکر نارگیل را اضافه کنید و تفت دهید تا سیر طلایی روشن شود. سپس رب کاری، رب چیلی و فلفل سبز تایلندی را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
  • سپس شیر نارگیل و سس ماهی را بریزید و هم بزنید. اجازه دهید سس به مدت ۲-۳ دقیقه بجوشد. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. سپس آب نصف لیموترش و ۲ تا ۳ برش لیموترش را اضافه کنید. ریحان تایلندی را اضافه کنید و هم بزنید.
  • حرارت را کم کنید و هر فیله ماهی قزل آلا را به سس اضافه کنید و اجازه دهید ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که ماهی سالمون پخته شود بجوشد. کاری را با مقداری برنج یاسمن یا نان نان سرو کنید!

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید