این اسپاگتی گوجه‌فرنگی تند و خوشمزه با غذای ماهی کاد مملو از طعم‌های تند، شیرین، شور و تند است. این غذا با گوجه فرنگی شیرین تابستانی جشن می گیرد و آن را به یک غذای تابستانی عالی تبدیل می کند. این ماهی در ۳۰ دقیقه با هم ترکیب می‌شود و ماهی کاد پوسته‌دار، یک ماهی سفید کم‌چرب و پر پروتئین است. به راحتی می توانید غذاهای دریایی مورد علاقه خود را به سس اضافه کنید! با یک سالاد ساده، نان سیر و یک ماکت لیموی با طراوت سرو کنید!

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

 

اسپاگتی گوجه فرنگی تند با کاد

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۲۰ دقایق
زمان کل۳۰ دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: ۳

عناصر

  • ۱۶ اونس گوجه گیلاسی خرد شده یا نصف شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان آب پاستا رزرو شده
  • ۲ فلفل قرمز، تازه یا خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز کالابریا
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه، به مزه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی به علاوه موارد دیگر برای تکمیل
  • ۳-۴ قاشق غذاخوری کپر می توانید با توجه به اولویت خود مقدار بیشتری یا کمتر اضافه کنید
  • ۴ بزرگ حبه های سیر، نازک برش داده شده
  • یک مشت بزرگ ریحان تازه
  • ۲ فیله کاد صید بدون پوست، به مکعب بریده شده است
  • ۹ اونس ماکارونی
  • ۲ فیله آنچوی اختیاری

دستورالعمل ها

  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، سیر ورقه شده، آنچوی، فلفل قرمز را با ۲ قاشق غذاخوری تفت دهید. روغن زیتون به مدت ۱-۲ دقیقه. کپر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بدون درب روی حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه بپزید.
  • پاستا را در آب جوش نمکی بپزید تا آل دنته شود.
  • ۱/۲ فنجان آب پاستا و کاد مکعبی را به سس اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. فیله های کاد را روی آن قرار دهید، سپس در تابه را بپوشانید و ۴-۵ دقیقه بپزید تا ماهی فقط پوسته کند. پاستا آل دنته، ریحان تازه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت پوشش داده شود. پاستا را ۱ تا ۲ دقیقه دیگر در سس بپزید.

    در صورت نیاز می توانید آب ماکارونی اضافی اضافه کنید. چاشنی را حتما بچشید و مطابق میل خود تنظیم کنید.

  • پاستا را با مقداری روغن زیتون مرغوب، فلکه فلفل قرمز و ریحان تازه سرو کنید.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من