مجله مایللوکس
این رول شامی پیازچه نوعی ارتقاء خوشمزه به رول های کلاسیک است. مملو از سبزی های تازه و خشک شده است و با چوب های کره شور منحط اروپایی به سبک اروپایی Danish Creamery تکمیل شده است! من از طعم نمک سیر و نمک رزماری استفاده کردم. این کره ها ۸۰ درصد چربی کره ای دارند و با گیاهان مخصوص و نمک ترکیب می شوند. آنها لایه دیگری از طعم و غنا را به این رول های شام خوشمزه اضافه می کنند – آنها را بسیار غیرقابل مقاومت می کند. من عاشق سرو کردن این رول های کرکی به صورت کناری هستم، می توانید با آن ها اسلایدر هم درست کنید. آنها فقط یک مکمل عالی برای هر وعده غذایی هستند. این رول های خوش طعم قطعا در این روز شکرگزاری ظاهر خواهند شد.
در اینجا برخی از موادی که برای درست کردن آن نیاز دارید آورده شده است:
- آرد همه منظوره
- شیر
- مخمر خشک فعال
- نمک
- عسل
- کره نمکی مخصوص دانمارکی به سبک اروپایی. من از نمک سیر استفاده کردم (شما می توانید آن را از کجا بخرید،
- گیاهان خشک شده: شوید، اورگان، برگ آویشن، رزماری
- پیازچه
- تخم مرغ
کره ای، کرکی، هربی
هنگامی که این رول ها به حد کمال طلایی پخته شدند، من روی آنها را با تکه هایی از کره طعم دار در انتها ریختم و این رول های شام را فوق العاده خاص کرد. من از کره نمکی مخصوص به سبک اروپایی دانمارکی در نمک سیر و نمک رزماری استفاده کردم. این کره ها با کره غنی به سبک اروپایی و گیاهان مخصوص و نمک تهیه می شوند. استفاده از این کره های ویژه، لایه دیگری از طعم و غنا را به این رول های شام خوشمزه اضافه می کند.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
رولت شامی گیاهی پیازچه
تجهیزات
-
ظرف پخت ۹*۱۳
عناصر
- ۳ فنجان ها آرد همه منظوره
- ۱ فنجان به اضافه ۱ قاشق غذاخوری، شیر گرم
- ۱ بسته مخمر خشک فعال
- ۱ قاشق چایخوری از عسل
- ۴ قاشق غذاخوری کره نمکی دانمارکی خامه ای به سبک اروپایی ذوب شده
- نمک به مزه (من ۱ قاشق چایخوری اضافه کردم)
- ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک مطابق میل خود تنظیم کنید
- ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک مطابق میل خود تنظیم کنید
- ۱ قاشق غذاخوری از برگ های خشک آویشن مطابق میل خود تنظیم کنید
- ۳ قاشق غذاخوری پیازچه نازک ورقه شده مطابق میل خود تنظیم کنید
- ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده مطابق میل خود تنظیم کنید
- ۱ تخم مرغ
تاپینگ
- ۱ تخم مرغ شستشوی تخم مرغ: تخم مرغ را با مقداری شیر یا خامه هم بزنید
- دانه های کنجد
- نمک فلکی
- فلفل سیاه
- ۵ قاشق غذاخوری کره های نمکی مخصوص دانمارکی خامه ای به سبک اروپایی نمک سیر و نمک رزماری
دستورالعمل ها
خمیر را درست کنید
-
شیر گرم، مخمر و عسل را در یک فنجان با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید. به مدت ۳ دقیقه کنار بگذارید تا کفی روی آن ظاهر شود.
-
حالا تخم مرغ، کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
در یک کاسه بزرگ دیگر، آرد، سبزی خشک، جعفری تازه، پیازچه، نمک را اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید.
-
حالا مایع را در آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید، اگر از همزن ایستاده استفاده می کنید با سرعت متوسط تا کم هم بزنید.
-
خمیر را به یک سطح تمیز منتقل کنید و خمیر را به مدت حدود ۵ دقیقه یا تا زمانی که صاف و یکدست شود و پس از کوبیدن به حالت فنر برگردد ورز دهید.
نکته: خمیر نیمه چسبنده خواهد بود. سعی کنید از آرد بیشتر استفاده نکنید، اما اگر به نظرتان خیلی چسبنده است، برای کمک به آن، مقداری خمیر به سطح آن اضافه کنید.
اولین خیز
-
خمیر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را بپوشانید. حدود ۲ ساعت یا تا زمانی که حجمش دوبرابر شود در جای گرمی قرار دهید تا ور بیاید.
رول ها را شکل دهید
-
وقتی حجم خمیر دوبرابر شد، آن را با مشت بکوبید تا هوا آزاد شود.
-
خمیر را به یک سطح تمیز منتقل کنید. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیرمو وزن کردم هر کدام حدود ۵۹ تا ۶۱ گرم را هدف بگیرید.
-
با دستان تمیز خود، هر تکه از خمیر را به شکل یک توپ صاف در آورید و در انتها خمیر را روی پیشخوان بچرخانید تا درز آن صاف شود. این مرحله را برای ۱۱ قطعه باقی مانده تکرار کنید.
-
یک ظرف پخت معمولی ۹*۱۳ را کره بمالید و گلوله های خمیر را بچینید. برای مرجع تصویر بالا را ببینید.
ظهور دوم
-
فر ۳۷۵ فارنهایت را گرم کنید
-
روی ظرف را بپوشانید و مجدداً در جای گرمی حدود ۱ ساعت یا تا زمانی که پف کرده، لطیف و پف کند، کنار بگذارید تا ور بیاید.
-
بعد از اینکه خمیر ور آمد، روی رول ها را با برس تخم مرغ بشویید و روی آن را با نمک پولکی، کنجد و فلفل تازه خرد شده بمالید.
زمان پخت
-
در فر در طبقه وسط به مدت حدود ۳۷-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود و روی آن سفت شود (معروف به کرانچی) بپزید. حتما مراقب آنها باشید، زیرا دمای فر هر کس متفاوت است.
-
پس از پخته شدن و خارج شدن از فر داغ، نمک سیر و نمک رزماری مخصوص دانمارکی خامه ای به سبک اروپایی را برش بزنید و روی خمیر قرار دهید.
-
حالا تماشا کنید که آنها ذوب می شوند و جادوی خود را انجام می دهند. آشپزخانه شما واقعاً بوی خوبی خواهد داد!