مجله مایللوکس
سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سرخ شده. یک غذای آرامش بخش عالی که از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز (اختیاری)، پیاز، سیر، خامه نارگیل، آب سبزیجات و ادویه های اضافی تشکیل شده است. اگر میخواهید سوپ را سبکتر کنید، خامه را حذف کنید. این کاملاً با یک نان باگت یا ساندویچ گریل شده پنیری مطابقت دارد! اگر می خواهید سوپ سبک تر شود، خامه را حذف کنید.
سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سرخ شده. یک غذای آرامش بخش عالی که از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز (اختیاری)، پیاز، سیر، خامه نارگیل، آب سبزیجات و ادویه های اضافی تشکیل شده است. اگر میخواهید سوپ را سبکتر کنید، خامه را حذف کنید. این کاملاً با یک نان باگت یا ساندویچ گریل شده پنیری مطابقت دارد! اگر می خواهید سوپ سبک تر شود، خامه را حذف کنید.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سرخ شده
عناصر
- ۸-۱۰ گوجه فرنگی سایز متوسط ربع شده یا گوجه گیلاسی
- ۲ فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ربع شده
- ۱ پیاز قرمز یا زرد متوسط
- ۵ حبه های سیر
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به مزه
- ۳ فنجان ها آب سبزیجات
- ۳/۴ فنجان کرم نارگیل (می توانید از خامه معمولی هم استفاده کنید) می توانید کمتر یا بیشتر به دلخواه خود اضافه کنید
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده یا فلفل کاین اختیاری
- ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲-۳ قاشق چای خوری سرکه بازامیک
- ۳ چشمه های آویشن تازه
- ۴ برگ ریحان تازه یا خشک شده
- ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک اختیاری
دستورالعمل ها
-
فر ۳۷۵ فارنهایت را گرم کنید
-
در ظرف یا ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن زیتون بریزید و پوست گوجه فرنگی را به سمت پایین قرار دهید. پیاز، سیر، آویشن و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه کنید. مقداری روغن زیتون اضافی روی همه چیز بپاشید و کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید.
-
به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم، طلایی و مربا شود، در فر قرار دهید. سعی کنید در این قسمت عجله نکنید زیرا هر چه مدت طولانی تر سبزیجات را تفت دهید، طعم غنی تر می شود.
-
در یک قابلمه بزرگ، آب سبزیجات، سبزیجات تفت داده شده (سیر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سیر) را اضافه کنید. سپس پاپریکا، ریحان، فلفل قرمز خرد شده (اختیاری)، پونه کوهی و سرکه بالزامیک را اضافه کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد.
-
اگر مخلوط کن غوطه وری دارید، اکنون سوپ را مخلوط کنید.
-
اگر یک مخلوط کن معمولی دارید، قبل از اینکه سوپ را در مخلوط کن بریزید، اجازه دهید تا خنک شود. سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و خامه نارگیل یا خامه معمولی را در آن بریزید و هم بزنید. توجه: من کرم نارگیل خود را از Trader Joes خریداری می کنم که بهترین است. طعم نارگیل قوی نیست.
-
سوپ را بچشید و به میل خود چاشنی اضافه کنید. سوپ را با پنیر کبابی یا نان باگت سرو کنید.