من طرفدار توفو نیستم. هرگز نبودم و فکر نمی کنم هرگز باشم! اگر من را دوست دارید و فکر می کنید که توفو بی طعم است یا بافت آن عجیب است، پس باید این توفوی ترد را امتحان کنید. من از توفو ارگانیک فوق العاده سفت استفاده کردم و مقداری وزن روی توفو گذاشتم تا مایع اضافی از بین برود. من آنها را به مکعب برش دادم، آن را با مقداری آرد و نمک پوشاندم و توفو را در تابه سرخ کردم تا ترد شود. تهیه توفو از این طریق احتمالاً بهترین راه برای ما “توفوهای غیر دوستدار” است زیرا به توفو “شخصیت” زیادی می دهد. از بیرون ترد و داخل جویدنی/نرم. اما با خیال راحت توفو را با میگو، مرغ یا گوشت گاو تعویض کنید. سس دیوانه کننده خوب است!

طرز تهیه سوخاری ترد توفو
طرز تهیه سوخاری ترد توفو

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با خردکن مایلوکس این مشکل رو کم ترش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن همه کاره  نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

ترد توفو هم بزنید

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۲۰ دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: ۲ مردم

عناصر

  • ۱۶ اونس توفوی بسیار سفت ارگانیک (فرو شرکت مهم است)
  • ۲ پیاز کامل
  • ۱ متوسط موسیر، ریز خرد شده
  • ۵ میخک ها سیر، ریز خرد شده
  • ۱ متوسط هالاپینو، ریز خرد شده
  • ۲ فلفل قرمز قرمز خشک (اختیاری)
  • ۱ قاشق غذاخوری کنجد برشته شده برای تزیین
  • ۲ قاشق غذاخوری ارد (آرد سیب زمینی یا نشاسته ذرت)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • ۱/۳ فنجان روغن نباتی یا روغن هسته انگور (برای سرخ کردن توفو)
  • کلم بروکلی بخارپز شده از یک (۱) سر بزرگ کلم بروکلی

سس

  • ۱&1/2 قاشق غذاخوری خمیر کیمچی تند ماما او (من عاشق این خمیر کیمچی هستم)
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • ۴ قاشق غذاخوری سس سویا (سدیم کم)
  • ۳ قاشق غذاخوری سس صدف
  • ۴ قاشق غذاخوری سس hoisin
  • ۱ قاشق غذاخوری شربت عسل یا افرا
  • ۴-۵ قاشق غذاخوری اب
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • ۲ قاشق چایخوری روغن چیلی یا چیلی ترد (اختیاری، من غذای خود را تند دوست دارم 🙂)

دستورالعمل ها

  • توفو را آبکش کنید و توفوی سفت اضافی خود را در یک حوله جاذب بپیچید. چیزی سنگین را روی آن قرار دهید – مانند یک تابه، کتاب یا چند کاسه. این کمک می کند تا هر گونه رطوبت اضافی را فشار دهید. بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند.
  • بعد از اینکه آب از بیرون نرفت، خشک کنید و روی تخته منتقل کنید. توفو خود را از طول برش دهید تا دو صفحه داشته باشید، سپس هر دال را به مکعب های کوچک ببرید (برای مرجع به عکس مراجعه کنید).
  • در یک کاسه بزرگ، توفو، آرد و نمک را اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا همه توفوها به چهار قسمت آغشته شوند.
  • یک تابه بزرگ را با مقداری روغن گیاهی یا روغن هسته انگور روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن، توفو را اضافه کنید و مطمئن شوید که همه آنها از هم جدا شده اند. هر طرف را سرخ کنید تا ترد شود.

    بسته به اندازه ماهیتابه، ممکن است لازم باشد توفو را در ۲ دسته سرخ کنید تا از شلوغ شدن تابه جلوگیری شود. هر طرف را سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. روی توری سیمی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

  • حالا سس را آماده کنید: در یک کاسه خمیر کیمچی تند، سس سویا، عسل، سرکه برنج، سس صدف، سس هویزین، آب، نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید. طعم و ادویه های اضافی به دلخواه شما (من مقداری روغن چیلی اضافه کردم)
  • یک تابه بزرگ را با مقداری روغن نباتی گرم کنید، سیر، موسیر، هالاپینو و پیازچه را تفت دهید. به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که همه چیز شروع به رنگ شدن کند بپزید.
  • حرارت را کم کنید و سس را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • حالا بروکلی پخته شده و توفوی ترد را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ ثانیه بپزید.
  • حرارت را خاموش کرده و مقداری روغن کنجد بریزید. طعم و سس / چاشنی اضافی به دلخواه شما.( اگر سس غلیظی را دوست ندارید می توانید مقداری آب اضافه کنید تا سس شل شود) با دانه های کنجد تزئین کنید و با برنج سرو کنید – لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من