ماکارونی تالیاتل با غذاهای دریایی تند یک غذای معمولی ماکارونی شب هفته نیست. این ماکارونی تند دریایی از ترکیبی از میگو، صدفهای کوچک، گوش ماهی و صدف درست شده است که همه در یک سس گوجهفرنگی تند با هم مخلوط میشوند. روی ظرف را با جعفری تازه خرد شده و کنار نان باگت برای آغشته به سس خوشمزه غذاهای دریایی بپوشانید.
ماکارونی تالیاتل با غذاهای دریایی تند یک غذای معمولی ماکارونی شب هفته نیست. این ماکارونی تند دریایی از ترکیبی از میگو، صدفهای کوچک، گوش ماهی و صدف درست شده است که همه در یک سس گوجهفرنگی تند با هم مخلوط میشوند. روی ظرف را با جعفری تازه خرد شده و کنار نان باگت برای آغشته به سس خوشمزه غذاهای دریایی بپوشانید.
غذاهای لیبیایی بسیار تحت تأثیر غذاهای ایتالیایی است
لیبی برای چندین دهه (تقریباً از ۱۹۱۱-۱۹۴۰) تحت استعمار ایتالیا بود. بنابراین بسیاری از غذاهای لیبیایی به ویژه در طرابلس ( لیبی سرمایه)، بسیار تحت تأثیر غذاهای ایتالیایی است. بنابراین فکر کنید پاستا، دسرهای لذیذ و غذاهای دریایی مختلف تنها چند غذای محبوبی هستند که در بسیاری از رستوران های شهرهای لیبی ارائه می شوند. یکی از چیزهایی که مردم لیبی به خوبی می دانند این است که چند کافه باورنکردنی با فضای ایتالیایی الهام گرفته شده و رستوران های عالی با غذاهای تماشایی باز کنند!
ترکیبی از میگو، صدف کوچک، صدف و صدف
غذاهای دریایی چیزی است که من از آن در غذاهای مختلف لذت می برم. مادر من همیشه غذاهای سنتی لیبیایی را با غذاهای دریایی درست می کرد. مانند کوسکوس با ماهی، حریمی (خورش ماهی) و شوربا لیبی (سوپ) با ماهی قزل آلا. من عشقم به آشپزی را از مادرم می گیرم – او باورنکردنی است! وقتی بزرگ شدم، همیشه تحسین میکردم که علیرغم یک روز طولانی در محل کار، او همچنان توانست به آشپزخانه سر بزند و یک غذای خانگی شگفتانگیز درست کند. این سس تند غذاهای دریایی، غذایی است که او همیشه درست میکرد. این یک پایه عالی برای پاستا، خورش و حتی سوپ است (برای رقیق شدن آن، آب یا آب سبزیجات اضافه کنید).
غذاهای دریایی مخلوط شده با هم در یک سس گوجه فرنگی تند
این ماکارونی تند تالیاتله غذاهای دریایی به راحتی درست می شود و چیزی است که واقعاً می توانید بعد از یک روز کاری طولانی با هم درست کنید. همچنین، این یک راه عالی برای تغییر غذاهای اصلی ماکارونی است که معمولاً درست می کنید! این غذا را می توانید با پاستاهای تالیاتل، پاپاردل یا لینگوین درست کنید. من از مخلوط غذاهای دریایی استفاده کردم که از غذاهای کامل تهیه کردم و از میگو، صدف، صدف و گوش ماهی تشکیل شده است. من همچنین میگوی تازه و صدف های کوچک را نیز به ظرف اضافه کردم! البته، دستور غذا را با توجه به آنچه ترجیح می دهید تغییر دهید. اگر طرفدار صدف نیستید، با خیال راحت آن را حذف کنید و فقط کمی ماهی قزل آلا تازه خرد شده یا هالیبوت به آن اضافه کنید.
امیدوارم این غذای ماکارونی خوشمزه را امتحان کنید. دستور غذا در زیر آمده است!
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
زمان آماده سازی |
۱۰ دقایق |
زمان پخت |
۳۵ دقایق |
خدمات |
5
|
عناصر
- ۲ فنجان ها رب گوجه فرنگی تازه
- ۲ فنجان اب
- ۲ ساقه ها کرفس خرد شده ( اختیاری)
- ۱ هویج خرد شده (اختیاری)
- ۱ بزرگ پیاز زرد ریز خرد شده
- ۴ میخک ها سیر ریز ریز شده
- ۲ قاشق چایخوری نمک (یا به سلیقه)
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق چای خوری شیلی کالابریایی در خمیر روغن
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱/۲ پوند میگو سفید تازه
- ۱ پوند مخلوط غذاهای دریایی با صدف منجمد
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (من از نسخه غلظت اضافی استفاده کردم)
- ۱/۲ فنجان سس Mezzetta Calabrian Chili سیر (اختیاری: می توانید این را حذف کنید و ۱/۲ فنجان آب سبزیجات اضافه کنید)
- ۱۳.۲ اونس پاستا ارگانیک Seggiano Tagliatelle (هر ماکارونی دوست دارید میتونید)
- ۱/۲ پوند صدف های کوچک
عناصر
|
|
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون، سیر و پیاز را اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید.
-
رب گوجه فرنگی و کالابریا را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید.
-
سپس کرفس و هویج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شما مجبور نیستید این سبزیجات را اضافه کنید من فقط می خواستم مقداری سبزیجات به سس اضافه کنم.
-
پوره گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی مزتا، آب را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۱۰ دقیقه بگذارید همه چیز با هم بپزد.
-
پاستا را ۲ دقیقه کمتر از زمان پیشنهادی در دستورالعمل جعبه/کیسه بپزید زیرا پاستا در ۲ دقیقه آخر در سس پخته می شود.
-
مخلوط غذاهای دریایی و صدف های کوچک شسته شده را به سس اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید و حدود ۵ دقیقه بپزید.
-
بعد از ۵ دقیقه سس را چک کنید و هم بزنید. ۳ دقیقه دیگر یا تا زمانی که همه صدف ها باز شوند بپزید. توجه: صدفهایی که باز نشدهاند را بعد از ۳ دقیقه دور بریزید زیرا این بدان معناست که قبلاً مرده بودند.
-
سس را بچشید و هر گونه چاشنی یا سبزی اضافی را اضافه کنید.
-
پاستا را به سس اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید پاستا ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزد.
-
برای خود یک بشقاب از این پاستا تالیاتل تند تند بریزید! روی آن را با جعفری تازه خرد شده، چیلی یا روغن زیتون و یک طرف باگت بریزید! لذت ببرید!