مجله مایللوکس
این پاستا اورچیت سبزهای زمستانی جایگاه خود را در بین ۵ غذای برتر ماکارونی مورد علاقه من به دست آورده است. این خوب است. خامه ای، سیر، و مملو از سبزی های زمستانی. ظرف راحتی کامل. همچنین، از پارمزان صرف نظر کنید و این غذا برای وگان ها مناسب است.
از چه نوع سبزی زمستانی استفاده کنیم؟
من از کلم بروکلی راب با نام مستعار راپینی و کلم پیچ لاسیناتو با نام کلم توسکانی استفاده کردم. کلم پیچ لاسیناتو مورد علاقه من است زیرا رنگ آن عمیق تر است و کمی نازک تر و لطیف تر از کلم پیچ است. همچنین، هر دو سبزی موجود در این غذا تلخ هستند و به خوبی یکدیگر را تعریف می کنند. با خیال راحت این غذا را سفارشی کنید و سبزی های مورد علاقه خود را اضافه کنید.
چه نوع پروتئینی به این غذا اضافه کنیم؟
- گزینه پروتئین وگان: نخود یا لوبیا کانلینی
- گزینه پروتئین گوشت: سوسیس تند
می توانید نارگیل را بچشید؟
من سال هاست که با نارگیل در وعده های غذایی خوشمزه آشپزی می کنم. من از نارگیل به عنوان جایگزینی برای شیر یا خامه در هر دستور غذا استفاده می کنم. هنگامی که من از نارگیل به عنوان یک گزینه بدون لبنیات استفاده می کنم، افراد زیادی از من می پرسند که آیا می توانی نارگیل را مزه کنی؟ پاسخ کوتاه خیر است، اما این همه به برند شیر/خامه نارگیلی که استفاده می کنید بستگی دارد. همه برندهای شیر نارگیل برابر نیستند. دو مارک شیر نارگیل وجود دارد که من برای غذاهای شور استفاده می کنم، Trader Joe’s و Whole. این دو شیر نارگیل دارای طعم ملایمی هستند و وقتی پخته می شوند، ادویه ها و سایر مواد به پوشاندن طعم باقی مانده نارگیل کمک می کند. همچنین، متوجه شدم که پختن نارگیل به روش خاصی به پنهان کردن طعم نارگیل نیز کمک می کند. در پایان هر غذایی که با نارگیل درست میکنم، دوست دارم سیر خام را داخل سس رنده کنم و یک دقیقه دیگر بپزم و انجام این مرحله اضافی واقعاً به پوشاندن طعم باقیمانده نارگیل کمک میکند.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
پاستا اورچیت سبزهای زمستانی
عناصر
- ۲ &1/2 &1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ موسیر بزرگ ریز خرد شده
- ۴-۵ حبه های سیر ریز خرد شده
- ۲ فنجان ها برگ های کلم پیچ نازک لاسیناتو ساقه های بزرگ برداشته شد
- ۱ فنجان کلم بروکلی راب با نام مستعار راپینی نازک برش خورده است. برای مرجع اندازه ویدیو را ببینید.
- ۱ فنجان کرم نارگیل ارگانیک شیرین نشده
- ۱ فنجان آب سبزیجات ارگانیک بدون نمک اضافه شده
- ۲ کم اهمیت فلفل هالوپینو ریز خرد شده
- فلفل قرمز خرد شده چشیدن
- نمک چشیدن
- فلفل سیاه چشیدن
- ۱/۳ فنجان پارمزان تازه رنده شده عاشق پارمزان با نام تجاری غذای کامل. کیفیت عالی
- ۲ فنجان ها بسته بندی پاستا orecchiette بسته بندی پاستا orecchiette
دستورالعمل ها
-
پاستا را در آب جوش نمک ۱ دقیقه دور از Al dente بپزید.
-
در تابه ای روی حرارت متوسط، موسیر را تفت دهید تا معطر شود. سپس هالاپینو را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ ثانیه بپزید.
-
کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
-
کلم پیچ خرد شده، سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. ادویه بانمک و فلفل سیاه. به مدت ۳۰ ثانیه – ۱ دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید.
-
آب سبزیجات را بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه – ۱ دقیقه بپزید.
-
خامه نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.
-
پاستا آل دنت اورکیت، فلفل سیاه، فلفل قرمز خرد شده، پارمزان تازه رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را ۱ تا ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سس کمی غلیظ شده و حالت خامه ای پیدا کند، داخل سس بپزید.
-
بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید. برای طعم سیر اضافی، یک سیر خام کوچک رنده کنید و به پاستا اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
-
با پارمزان تازه رنده شده و کمی روغن زیتون تزیین کنید و لذت ببرید!