مجله مایللوکس
این پاستا قارچ خامه ای کره ای، سیر، کمی تند و پر از جعفری تازه و قارچ شیتاکه آبدار است که در آن پخته شده است. کره نمک دریایی مرغوب دانمارکی خامه ای. این غذا خیلی سریع آماده می شود و بهترین غذای شب هفته برای درست کردن است.
طرز تهیه این پاستا با قارچ خامه ای.
در اینجا برخی از مواد لازم برای تهیه این غذا آورده شده است:
- قارچهای شیتاکه
- شکل ماکارونی مورد علاقه شما
- سیر
- کرم رنگ
- پیازچه
- کره نمک دریایی پریمیوم کرمی دانمارکی (شما می توانید آن را از کجا خریداری کنید، اینجا.)
- خمیر فلفل قرمز کالابریا
- جعفری تازه
- آب سبزیجات یا استاک، سدیم کم
- نمک و فلفل سیاه
- پنیر پارمزان
قارچ کره ای.
ستاره این غذا قارچ است. من قارچ ها را با کره نمک دریایی دانمارکی کرمی مرغوب طبخ کردم. این کره از بسیاری از کرهها غنیتر و خامهتر است، زیرا به لطف دستور پختی که بیش از یک قرن از آن میگذرد، با زمان و دقت بیشتری پخته میشود! کره خامهای دانمارکی با خامه باکیفیت و کمی نمک دریا تهیه میشود و برای همه چیز – پخت و پز، پخت و ذوب کردن روی نان تست گرم بسیار مناسب است. کره طعمی باورنکردنی دارد و در این پاستا قارچ خامه ای می درخشد.
قارچ ها را در کره روی حرارت متوسط بپزید، گهگاهی هم بزنید تا طلایی و نرم شوند، این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد.
سس را درست کنید.
- یک قابلمه بزرگ از آب نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به مدت ۲ دقیقه دور از آل دنت بپزید.
- سپس سیر، پیاز سبز و خمیر فلفل قرمز کالابریا را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید. ادویه بانمک و فلفل سیاه. آب سبزیجات یا آب گوشت را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و حدود ۳ دقیقه بپزید.
- پاستا (ماکارونی باید ۲ دقیقه قبل از آل دنت پخته شود)، پارمزان، جعفری تازه و خامه را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و پاستا را بپزید تا آل دنت و مایع کمی غلیظ شود، حدود ۲ دقیقه.
- کره نمک دریایی پریمیوم دانمارکی خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. مزه کنید و هر چاشنی اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید.
- روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و مقداری روغن فلفل قرمز کالابریایی پر کنید. لذت ببرید!
پاستا قارچ خامه ای
عناصر
- ۱۱ اونس قارچهای شیتاکه شما همچنین می توانید از مخلوطی استفاده کنید: شیتاکه، صدف، کریمینی و/یا بچه بلا
- ۱&1/2 قاشق غذاخوری خمیر فلفل قرمز کالابریایی ادویه را به دلخواه تنظیم کنید
- ۱/۲ فنجان خامه غلیظ
- ۱/۲ فنجان آب سبزیجات یا آبگوشت کم سدیم
- ۱/۳ فنجان جعفری تازه خرد شده
- ۲ پیازچه ریز خرد شده
- ۴ حبه های سیر ریز خرد شده
- ۴ قاشق غذاخوری کره نمکی خامه ای دانمارکی
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به مزه
- ۸ اونس از ماکارونی زیتی، ریگاتونی، صدف
دستورالعمل ها
-
یک قابلمه بزرگ از آب نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به مدت ۲ دقیقه دور از آل دنت بپزید.
-
۳ قاشق غذاخوری کره نمکی دانمارکی را در یک تابه بزرگ گرم کنید. قارچ ها را بپزید، گهگاه بریزید تا طلایی و نرم شوند، این می تواند حدود ۴-۵ دقیقه طول بکشد.
-
حرارت را کم کرده و سیر، پیاز سبز و خمیر فلفلی کالابریا را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید.
-
پاستا (ماکارونی باید ۲ دقیقه قبل از آل دنت پخته شود)، پارمزان، جعفری تازه و خامه را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و پاستا را بپزید تا آل دنته شود و مایع کمی غلیظ شود، حدود ۲ دقیقه.
-
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره نمک دریایی دانمارکی کرمی مرغوب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه کنید و هر چاشنی اضافی را به دلخواه خود اضافه کنید.
-
روی پاستا را با پارمزان تازه رنده شده و مقداری روغن فلفل قرمز کالابریایی پر کنید. لذت ببرید!