مجله مایللوکس
این نان فوکاچیا با سیر بدون خمیر یک نان پخته ساده و مسطح است که از بیرون ترد و در داخل مطبوع و خوشمزه است. این نان عالی برای جفت کردن با سوپ، درست کردن ساندویچ یا لذت بردن به تنهایی است. فوکاچیا ابتدا تا زمانی که طلایی روشن شود، پخته می شود، سپس با مخلوط سیر گیاهی کره ای می سایند و سپس دوباره می پزند. فوکاچیا یکی از نان های مورد علاقه من است. قول می دهم اگر یک بار درستش کنی، گیر می افتی! 🙂
طرز تهیه این فوکاچیا سیر بدون ورز دادن
در اینجا برخی از مواد لازم برای تهیه این غذا آورده شده است:
- آرد نان
- اب
- مخمر خشک فعال
- روغن زیتون
- نمک
- عسل
- کره نمک دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی (شما می توانید آن را از کجا خریداری کنید
- جعفری تازه
- ریحان تازه
- پارمزان تازه رنده شده
- سیر
کره، سیر، هربی
نان فوکاچیا با یک سبزی سیر کره ای خوشمزه به پایان می رسد. من از کره نمک دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی استفاده کردم. این کره از بسیاری از کرهها غنیتر و خامهتر است، زیرا به لطف دستور پختی که بیش از یک قرن از آن میگذرد، با زمان و دقت بیشتری پخته میشود! کره خامهای دانمارکی با خامه باکیفیت و کمی نمک دریا تهیه میشود و برای همه چیز – پخت و پز، پخت و ذوب کردن روی نان تست گرم بسیار مناسب است. طعم کره باورنکردنی است و واقعاً در این نان فوکاچیا می درخشد.
در یک کاسه، مقداری کره نمک دریایی به سبک اروپایی خامهای دانمارکی آب کنید و جعفری تازه خرد شده، ریحان خرد شده، سیر رنده شده، کمی فلفل حلب را اضافه کنید و مخلوط کنید.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
نحوه درست کردن: نان فوکاچیا سیر بدون ورز
- خمیر را درست کنید
- خمیر را یک شبه در یخچال بگذارید تا ور بیاید. تخمیر سرد بهترین روش است.
- خمیر ورآمده را داخل تابه ای که با روغن زیتون چرب شده است بریزید.
- خمیر را به آرامی پهن کنید و سپس در تابه را بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای آخرین بار حدود ۱ ساعت در دمای اتاق ور بیاید.
- مقداری روغن زیتون بریزید و خمیر را با انگشتان تمیز فرو کنید.
- فوکاچیا را در دمای ۴۲۵ فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
- مخلوط سیر سبزی کره را روی فوکاچیا پخش کنید.
- فوکاچیا را دوباره در فر قرار دهید تا پخت به مدت ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شود.
- مقداری پارمزان رنده شده تازه بپاشید و اجازه دهید نان قبل از برش خنک شود.
در زیر جزئیات کامل دستور غذا آمده است!
گیاه سیر فوکاچیا
دستور چاپ
تجهیزات
-
تابه ۹×۱۳ اینچی
عناصر
- ۴ فنجان ها آرد نان
- ۲ فنجان ها آب گرم
- ۱ بسته بندی مخمر خشک فعال
- ۱ قاشق چایخوری عسل
- ۱/۲ فنجان روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
کره سیر گیاهی اسپرید
- ۶ قاشق غذاخوری کره نمک دریایی دانمارکی کرمی به سبک اروپایی، ذوب شده
- ۱/۴ فنجان جعفری تازه، ریز خرد شده
- ۲ بزرگ حبه سیر، خرد شده
- یک عدد فلفل چیلی حلب
- ۱/۴ فنجان پارمزان تازه رنده شده (مقدار را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید)
دستورالعمل ها
-
آب گرم، مخمر و عسل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. همه چیز را مخلوط کنید و حدود ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مخمر حباب بزند.
-
سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، آرد، نمک را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید.
-
خمیر را هم بزنید تا به شکل یک توپ نیمه صاف در بیاید. خمیر چسبناک خواهد بود پس نگران نباشید. بسته به مارک و نوع آرد، باید ۳ قاشق غذاخوری آب یا آرد اضافه کنید.
-
توجه: شما به دنبال خمیر نیمه چسبنده ای هستید که بتوانید آن را به شکل گلوله خمیر درآورید.
-
¼ فنجان روغن زیتون را روی خمیر بریزید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید تا ور بیاید. همچنین می توانید این نان را در روز درست کنید و در جای گرم قرار دهید تا حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت دم بکشد.
-
وقتی خمیر ور آمد و حجم آن دو برابر شد، یک ورقه فر را به مقدار زیاد با روغن زیتون چرب کنید. اندازه ورقه پخت به میزان ضخیم بودن نان بستگی دارد. با خیال راحت از هر سایزی که دوست دارید استفاده کنید. اگرچه زمان پخت متفاوت خواهد بود. من از تابه ۹×۱۳ اینچی استفاده کردم.
-
خمیر را در تابه قرار دهید و روی آن مقداری روغن زیتون بپاشید و شروع به فشار دادن آن کنید تا به اندازه خمیر تابه باشد.
-
در ظرف را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود یعنی حدود ۱ ساعت.
-
در حالی که خمیر برای بار دوم بلند می شود، فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
-
پس از ور آمدن خمیر، روی آن کمی روغن زیتون بپاشید و با انگشتان تمیز خمیر را گود کنید. سپس، روی فوکاچیا را با مقداری نمک دریایی درشت بپاشید.
-
خمیر را تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود، حدود ۲۰ دقیقه بپزید.
-
در حالی که نان در حال پخت است، کره سبزی سیر را آماده کنید.
-
فوکاچیا را از فر خارج کنید و مخلوط سیر سبزی کره را در سراسر فوکاچا پخش کنید.
-
فوکاچیا را دوباره در فر قرار دهید تا پخت به مدت ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن طلایی شود.
-
فوکاچیا را از فر خارج کنید و مقداری پارمزان تازه رنده شده بپاشید و اجازه دهید نان قبل از برش خنک شود.
-
لذت ببرید!
یادداشت
- تخمیر: خمیر سرد سرد راز ساخت بهترین فوکاچیا است! سعی کنید خمیر را حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. این یک فوکاچیای فوق العاده هوا، ترد و خوشمزه به دست می دهد.
- با روغن زیتون سخاوتمندانه رفتار کنید.
- اگر آرد نان ندارید می توانید از آرد همه منظوره نیز استفاده کنید.