طرز تهیه شاورما بره

 

Lamb Shawarma یک غذای خیابانی نمادین خاورمیانه است که از گوشت بره آبدار و خوش طعم تشکیل شده است که به صورت نوارهای نازک برش داده شده و به طور کامل پخته می شود. سپس آن را در نان پیتای کرکی گرم پر می کنند و روی آن سس تاهینی، سس هریسا و تمام سبزیجات تازه و ترشی مورد علاقه تان می ریزند. غذایی است که همیشه به چشم می خورد. درست کردن این بره شاورما در خانه بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. من عاشق سرو شاورما بره در بشقاب، به سبک خانوادگی هستم تا همه بتوانند شاورما را خودشان درست کنند.

 

Lamb Shawarma یک غذای خیابانی نمادین خاورمیانه است که از گوشت بره آبدار و خوش طعم تشکیل شده است که به صورت نوارهای نازک برش داده شده و به طور کامل پخته می شود. سپس آن را در نان پیتای کرکی گرم پر می کنند و روی آن سس تاهینی، سس هریسا و تمام سبزیجات تازه و ترشی مورد علاقه تان می ریزند. غذایی است که همیشه به چشم می خورد. درست کردن این بره شاورما در خانه بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. من عاشق سرو شاورما بره در بشقاب، به سبک خانوادگی هستم تا همه بتوانند شاورما را خودشان درست کنند.

 

بره آمریکایی

من در این دستور از بره آمریکایی حلال بدون استخوان استفاده کردم، و شما می توانید آن ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید یا از قصاب خود بخواهید این کار را انجام دهد. من خرید بره آمریکایی را ترجیح می دهم زیرا شما مستقیماً از تولیدکنندگان محلی سود می برید که به مراقبت از زمین، حیوانات و جوامع محلی که به آنها خدمت می کنند اختصاص داده اند. تمام گوشت های دارای گواهی حلال و کوشر در ایالات متحده آمریکا هستند. این بره در هر ایالت ایالات متحده تولید می شود و بره تازه و محلی در تمام طول سال در دسترس است. اگر می‌خواهید درباره فواید تغذیه، روش‌های چرا، و محل پیدا کردن بره آمریکایی در نزدیکی خود بیشتر بدانید، به آنها مراجعه کنید. 

برخی از مواد لازم برای تهیه شاورما بره –

  1. پای بدون استخوان بره آمریکایی، برش نازک (بررسی کنید اینجا، برای پرس و جو برای پیدا کردن بره آمریکایی در نزدیکی شما)
  2. ادویه جات ترشی جات: پاپریکا، زردچوبه، سیر، پیاز، فلفل سیاه، نمک، تمام ادویه، زنجبیل
  3. آب لیمو
  4. روغن زیتون
  5. ماست
  6. پیاز قرمز
  7. سماق
  8. جعفری
  9. ارده
  10. هریسا
  11. سبزیجات تازه و ترشی

ماریناد:

ادویه، ماست، روغن زیتون و آب لیمو. به مدت چند ساعت در یخچال، اما ترجیحاً یک شبه قرار دهید.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

پختن بره –

در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​مقداری روغن زیتون گرم کنید و سپس گوشت بره را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. حرارت را کم کنید و گوشت بره را ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بدون درپوش بپزید. اگر مایع زیاد بود حرارت را زیاد کنید تا مایع تبخیر شود و مرتب هم بزنید. من دوست دارم بره دور لبه ها کمی کاراملی شود. بره زمانی پخته می شود که به دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت برسد و حداقل ۳ دقیقه استراحت کند.

حرارت را خاموش کنید. روی گوشت بره را با جعفری تازه خرد شده و پیاز قرمز که در سماق و آبلیمو ریخته اید، بپوشانید.

مونتاژ بشقاب شاورما بره

یک بشقاب بزرگ بگیرید، ته آن مقداری نان لواش بگذارید و روی آن مقداری گوشت بره بمالید. سپس کلم خرد شده، خیارشور، گوجه فرنگی، تاهینی، هریسا و هر یک از مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای درست کردن شاورما می توانید از نان پیتای گرم یا نایلون استفاده کنید.

طرز تهیه شاورما بره

زمان آماده سازی۱۰ دقایق
زمان پخت۱۷ دقایق
دوره: غذای اصلی
غذا: خاورمیانه ای
خدمات: ۵ مردم

عناصر

  • ۲ پوند پای بدون استخوان بره آمریکایی نوارهای نازک برش داده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست
  • آب ½ لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون

ادویه ها

  • ۱&1/2 قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
  • ۱&1/2 قاشق چایخوری سیر زمینی
  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری پیاز چرخ شده
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل هندی ادویه را به دلخواه خود تنظیم کنید

تاپینگ برای روکش های شاورما

  • پانسمان تاهینی (تاهینی، آب، نمک، آبلیمو، ماست)
  • هریسا
  • ۲ گوجه فرنگی بزرگ بریده شده
  • ترشی
  • ½ فنجان برگ صاف جعفری تقریبا خرد شده
  • ½ پیاز قرمز نازک برش داده و در ۱ قاشق چایخوری سماق، آب لیمو و نمک بریزید تا مزه دار شود.
  • نعناع تازه
  • کلم خرد شده یا کاهوی رومی
  • ۵ نان پیتا یا نان لواش

دستورالعمل ها

  • نوارهای برش نازک بره را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. ماست، روغن زیتون، آب لیمو و ادویه ها را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید تا گوشت به طور یکنواخت در ماریناد پوشانده شود. روی ظرف را ببندید و به مدت ۱ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  • سپس در یک تابه بزرگ ۲ قاشق غذاخوری را گرم کنید. روغن زیتون و گوشت گوسفند را به مدت ۵ دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. مایع حاصل از بره شروع به آزاد شدن می کند. حرارت را کم کنید و ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بدون درب بپزید.
  • هر از گاهی هم بزنید تا گوشت بره به ته نچسبد. اگر مایع زیاد بود حرارت را زیاد کنید تا مایع تبخیر شود و مرتب هم بزنید. من دوست دارم بره دور لبه ها کمی کاراملی شود.
  • بره زمانی پخته می شود که به دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت برسد و حداقل ۳ دقیقه استراحت کند. حرارت را خاموش کنید و من دوست دارم کمی روغن زیتون بریزم تا بره مرطوب بماند. روی آن مقداری جعفری تازه خرد شده و پیاز قرمز را با مقداری سماق و آبلیمو بریزید.
  • برای تهیه کیک شاورما، گوشت بره آبدار را اضافه کنید و روی آن را گوجه فرنگی، ترشی، پیاز ادویه دار سماق، نعنا، هریسا و مقدار زیادی سس تاهینی اضافه کنید. بلافاصله لذت ببرید!

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید