سالاد سزار وگان با کروتون سیر

ن فکر می کنم همه ما می توانیم قبول کنیم که سالاد سزار یک سالاد کلاسیک است. کاهوی رومی ترد با سس بسته بندی شده با طعم خوش طعم و با کروتون پارمزان سیر. یک سالاد عالی برای ترکیب با پروتئین مورد علاقه شما یا یک غذای جانبی عالی. من یک سس سزار وگان درست کردم که غلیظ، خامه ای است و خیلی سریع جمع می شود!

بیایید با این سالاد سزار وگان کلاسیک ساده با کروتون های سیر به استقبال بهار برویم!

سالاد سزار وگان با کروتون سیر

پانسمان سزار بدون آجیل و لبنیات

درست کردن این سس وگان سزار بسیار آسان است. من دوست دارم که بدون آجیل و بدون لبنیات است. برای تهیه سس و کروتون های سیر به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم برای سس وگان سزار:

  1. کیپر ارگانیک
  2. خردل دیژون
  3. روغن زیتون اضافی
  4. ماست گیاهی
  5. نمک
  6. فلفل سیاه
  7. پاپریکا آسیاب شده
  8. تاهینی خام ارگانیک
  9. سیر
  10. لیمو
  11. آب گرم

جیکروتون آرلیکی مواد لازم:

  1. نان خمیر ترش
  2. روغن زیتون
  3. سیر تازه
  4. فلفل سیاه
  5. نمک
  6. پنیر پارمزان
سالاد سزار وگان با کروتون سیر

لباس پوشیدن به سرعت جمع می شود!

در یک کاسه بزرگ، تمام مواد سس سزار را با هم مخلوط کنید: تاهین، ماست گیاهی، آب لیموی تازه، سیر خام، سیر برشته (این باقی مانده از کروتون ها خواهد بود)، کیپر خرد شده، نمک کپر، نمک، سیاه تازه آسیاب شده فلفل، پاپریکا آسیاب شده، خردل دیژون و مقداری آب گرم. بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید. شاید کمی نمک

سالاد سزار وگان با کروتون سیر

کروتون پخته با سیر

این کروتون های پخته شده با پارمزان سیر بسیار خوب هستند! برای درست کردن آنها ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دوم، روغن زیتون و حبه های سیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید. ۳ تا ۴ دقیقه تا زمانی که سیر شروع به جوشیدن کند بپزید. حتما مراقب سیر باشید، نمی خواهید آن را بسوزانید. شما به دنبال این هستید که سیر در اطراف لبه ها کمی طلایی شود و به روغن زیتون تزریق شود.

سیر را بردارید و کنار بگذارید. روغن زیتون دم کرده سیر را به یک کاسه بزرگ با نان خمیر مایه مکعبی اضافه کرده و مخلوط کنید، مطمئن شوید که تمام نان در روغن زیتون دم کرده سیر آغشته شده باشد. فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، پارمزان را اضافه کنید و مخلوط کنید. نان را یک لایه روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود در فر بپزید. کنار بگذارید.

*سیر تفت داده شده را به یک تخته برش تمیز منتقل کنید. سیر تفت داده شده را خرد کرده و به سس سزار اضافه کنید.

برای دستور کامل به زیر مراجعه کنید!

سالاد سزار وگان با کروتون سیر

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

سالاد سزار وگان با کروتون سیر

زمان آماده سازی۱۵ دقایق
زمان پخت۱۵ دقایق
زمان کل۳۰ دقایق
دوره: سالاد
خدمات: ۳ مردم

عناصر

پانسمان سزار وگان

  • ۱/۴ فنجان تاهینی خام ارگانیک
  • ۳-۵ قاشق غذاخوری آب گرم کم و بیش اضافه کنید تا پانسمان نازک شود
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، میل کنید
  • کمی پاپریکا آسیاب شده
  • آب ۱/۲ لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری ماست گیاهی
  • ۳ قاشق چایخوری کپر، ریز خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری آب نمک کپر، از کوزه کپر
  • ۱ قاشق چایخوری خردل دیژون
  • ۱ بزرگ سیر خام، خرد شده
  • پارمزان، تازه رنده شده پارمزان وگان یا معمولی موثر خواهد بود
  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون اختیاری
  • ۸ اونس کاهو جواهری ارگانیک من از کاهو شسته و آماده استفاده کردم
  • پیاز قرمز، نازک خلال شده

کروتون پخته با سیر

  • ۱/۴ فنجان روغن زیتون
  • ۲ فنجان ها نان خمیر مایه مکعبی
  • نمک، طعم
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه
  • پارمزان تازه رنده شده
  • ۴-۵ حبه های سیر، له شده

دستورالعمل ها

کروتون سیر

  • فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید
  • روغن زیتون و حبه های سیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • حدود ۳ تا ۴ دقیقه تا زمانی که سیر شروع به جوشیدن کند بپزید. حتما مراقب سیر باشید، نمی خواهید آن را بسوزانید. شما به دنبال این هستید که سیر در اطراف لبه ها کمی طلایی شود و به روغن زیتون تزریق شود.
  • حرارت را خاموش کنید و سیر را بردارید. سیر تفت داده شده را خرد کرده و کنار بگذارید تا در سس سزار استفاده شود.
  • در یک کاسه بزرگ، نان خمیر مایه مکعبی خود را اضافه کنید و روغن زیتون دم کرده با سیر را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید، مطمئن شوید که تمام نان در روغن زیتون دم کرده سیر آغشته شده باشد.
  • فلفل سیاه تازه، نمک، پارمزان (به اندازه دلخواه پارم اضافه کنید) و مخلوط کنید.
  • نان را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود در فر بپزید. کنار بگذارید.

پانسمان سزار وگان

  • در یک کاسه بزرگ، تاهینی، ماست گیاهی، آب لیمو از ۱/۲ لیمو، سیر خام خرد شده، سیر تفت داده شده (این باقیمانده از کروتون ها خواهد بود)، کیپر، آب نمک کپر، روغن زیتون (اختیاری) را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا آسیاب شده، خردل دیژون و مقداری آب گرم. بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید. شاید کمی نمک
  • بسته به اینکه می‌خواهید قوام سس چقدر نازک باشد، می‌توانید بیشتر یا کمتر آب اضافه کنید.

مونتاژ سالاد سزار

  • کاهو جواهر کوچک را زیر آب سرد بشویید، آبکش کنید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
  • نگین های کوچک و پیاز قرمز را به سس اضافه کنید و تفت دهید. کراستون ها و مقداری پارمزان تازه رنده شده (اختیاری) را اضافه کنید و مخلوط کنید. لذت ببرید!
‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید