مجله مایللوکس
خانه » مجله مایللوکس » طرز تهیه لبنه
لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.
لبنه پنیر خامه ای خاورمیانه است. ضخیم، تند، غنی است و فقط بهترین کرم خامه ای است که با آن روبرو خواهید شد. تنها چیزی که نیاز دارید دو ماده است: ماست مرغوب (شیر کامل) و نمک. کنار نان پیتا سرو می شود و می توانید روی آن را با روغن زیتون، زیتون، سماق، شوید تازه و البته زعتر تزیین کنید.
طرز تهیه لبنه
درست کردن لبنه بسیار آسان است و تنها چیزی که نیاز دارید یک ماده است.
دوره صبحانه
غذا مدیترانه ای
زمان آماده سازی ۵ دقایق دقایق
خدمات ۶
تجهیزات
-
پارچه پنیری
عناصر
- ۳۲ اونس ماست (از ماست واقعا با کیفیت استفاده کنید)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
برای خدمت
- روغن زیتون
- زعتر
- سماق
- شوید تازه
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دستورالعمل ها
-
یک الک بزرگ را روی یک کاسه عمیق قرار دهید، سپس پارچه پنیر را روی الک پهن کنید. ماست را در پارچه پنیری بریزید. سپس لبه های پارچه را گرفته و درب آن را بگیرید و به مدت ۱۵ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آب آن گرفته شود. شب قبل درست کردم و صبح روز بعد چک کردم و عالی بود.
-
لبنه را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. با نان سرو کنید و لبنه را با روغن زیتون، سماق یا زعتر، شوید تازه و فلفل سیاه تزیین کنید.
۰/۵
(۰ نظر)
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
ویژه
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند