طرز تهیه مک و پنیر پخته

 

این مک و پنیر پخته شده آسان که روی آن روکش آویشن پانکو ترد می‌شود، فوق‌العاده پنیری، خامه‌ای و غذای راحتی عالی برای تهیه هر روز هفته است. همچنین، غذای جانبی عالی برای روز شکرگزاری. این ماک و پنیر مورد علاقه من برای بزرگسالان است – همچنین می توانید با اضافه کردن گوشت خرچنگ یا خرچنگ پخته شده، این غذا را بالا ببرید.

این مک و پنیر پخته شده آسان که روی آن روکش آویشن پانکو ترد می‌شود، فوق‌العاده پنیری، خامه‌ای و غذای راحتی عالی برای تهیه هر روز هفته است. همچنین، غذای جانبی عالی برای روز شکرگزاری. این ماک و پنیر مورد علاقه من برای بزرگسالان است – همچنین می توانید با اضافه کردن گوشت خرچنگ یا خرچنگ پخته شده، این غذا را بالا ببرید

پنیری و خامه ای

درست کردن یک مک و پنیر واقعا خوب به سس پنیر بستگی دارد. بنابراین، از پنیر از قبل رنده شده صرف نظر کنید و مقداری پنیر با کیفیت خوب بپاشید. برای درست کردن آن به سه پنیر نیاز دارید:

  1. چدار تیز
  2. پنیر گرویر
  3. پنیر پارمزان
طرز تهیه مک و پنیر پخته

طرز تهیه مک و پنیر پخته

  • پاستا را طبق دستورالعمل بسته یک دقیقه قبل از آل دنته بپزید.
  • خرده نان پانکو را در کره و آویشن برشته کنید.
  • سس پنیر را با ترکیب کره و آرد درست کنید، سپس شیر را هم بزنید تا سس غلیظ شود.
  • سپس ادویه ها را به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
  • وقت آن است که پنیر رنده شده، خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • پاستا آل دنته را داخل سس پنیر بریزید و مخلوط کنید.
  • نیمی از پاستا را در ظرف مناسب فر بریزید.
  • سپس کمی خامه و پنیر رنده شده را اضافه کنید. ماکارونی باقی مانده را بریزید و سپس خامه باقی مانده را اضافه کنید. با استفاده از قاشق، پاستا را به آرامی هم بزنید تا اطمینان حاصل شود که خامه به طور یکنواخت پخش می شود.
  • روی پاستا را با پنیر اضافی (اختیاری) بپوشانید و سپس روی آن را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید. به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آرد نان خوب و طلایی شود و پاستا خامه ای و پنیری شود بپزید.
  • بلافاصله سرو کنید.

به دنبال ارتقای مک و پنیر خود هستید؟ در مورد Lobster Mac & Cheese چطور؟

طرز تهیه مک و پنیر پخته

اگر میزبان یک مهمانی شام هستید یا می‌خواهید بازی مک و پنیر خود را به سطح بالاتری ببرید، لابستر مک اند پنیر راهی برای رفتن است. برای درست کردن آن، این دستور را به عنوان آن دنبال کرده و اضافه کنید ۱ ۱/۲ فنجان گوشت خرچنگ پخته شده خرد شده به علاوه موارد دیگر برای تزئین گوشت خرچنگ را در ماک و پنیر بریزید و به ظرف پخت منتقل کنید. روی گوشت خرچنگ اضافی و خرده نان پانکو کره ای اضافه کنید. آنقدر بپزید تا طلایی و خوش رنگ شود. با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایللوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایللوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایللوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

طرز تهیه مک و پنیر پخته

 

مک و پنیر پخته شده

زمان آماده سازی۲۰ دقایق
زمان پخت۲۲ دقایق
زمان کل۴۲ دقایق
دوره: غذای اصلی
خدمات: ۵ مردم

عناصر

  • ۱۴ اونس ماکارونی صدفی یا آرنجی یا هر نوع پاستا شکل
  • ۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره
  • ۳ فنجان ها از شیر
  • ۱ فنجان از خامه غلیظ
  • ۲ فنجان ها پنیر چدار تیز، رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری خردل دیژون
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان
  • ۱ فنجان پنیر گرویر
  • فلفل سیاه به مزه
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • نیشگون گرفتن از جوز هندی
  • ۱/۴ قاشق چایخوری پاپریکا معمولی یا پاپریکا دودی

پودرهای سوخاری

  • ۱ فنجان آرد نان پانکو
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
  • ۴ و ۱/۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

دستورالعمل ها

  • در تابه ای روی حرارت ملایم، کره را آب کنید. سپس پانکو، آویشن خرد شده، نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پنکو طلایی روشن شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
  • بیا سس پنیر را درست کنیم! فر را با دمای ۳۷۵ فارنهایت گرم کنید
  • سس پنیر:

    شروع به درست کردن روکس کنید- در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​کره را آب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا طعم آرد گرفته شود.

  • سپس به آرامی شیر را داخل آن بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود. حالا پودر سیر، خردل دیژون، پودر چیلی، نمک پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه کنید (به سلیقه).
  • حرارت را خاموش کنید و حدود ۲ فنجان از مخلوط پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس ۱/۲ فنجان دیگر خامه غلیظ اضافه کنید. بچشید و به دلخواه چاشنی اضافی اضافه کنید.
  • پاستا را طبق دستورالعمل بسته یک دقیقه قبل از آل دنته بپزید. سپس پاستا را آبکش کنید و به سس پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • نیمی از پاستا را در ظرف مناسب فر بریزید. سپس کمی خامه و پنیر رنده شده را اضافه کنید. ماکارونی باقی مانده را بریزید و سپس خامه باقی مانده را اضافه کنید. با استفاده از قاشق، پاستا را به آرامی هم بزنید تا اطمینان حاصل شود که خامه به طور یکنواخت پخش می شود.
  • روی پاستا را با پنیر اضافی (اختیاری) بپوشانید و سپس روی آن را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید. به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که خرده های نان خوب و طلایی شوند بپزید.
  • بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!

یادداشت

Mac & Cheese خرچنگ: اگر می خواهید یک مک و پنیر خرچنگ درست کنید، به حدودی نیاز خواهید داشت ۱ ۱/۲ فنجان گوشت خرچنگ پخته شده خرد شده به علاوه موارد دیگر برای تزئین گوشت خرچنگ پخته شده را در ماک و پنیر بریزید و به ظرف پخت منتقل کنید. روی گوشت خرچنگ اضافی و خرده نان پانکو کره ای اضافه کنید. آنقدر بپزید تا طلایی و خوش رنگ شود. با پیازچه خرد شده تزئین کنید.
‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید