مجله مایللوکس
شام تابه بره کوفتة. گوشت بره آمریکایی آسیاب شده با ادویه های مدیترانه ای، سبزی، پیاز چرخ شده، سیر، شکل گرفته و روی بستری از سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی پخته شده است – این کوفتای پر طعم باید امتحان کنید!
بره آمریکایی
من در این دستور از گوشت بره آمریکایی حلال آسیاب شده استفاده کردم. وقتی گوشت بره آمریکایی میخرید، مستقیماً از تولیدکنندگان محلی سود میبرید که به مراقبت از زمین، حیوانات و جوامع محلی که به آنها خدمت میکنند اختصاص دادهاند. بره آمریکایی در هر ایالت در ایالات متحده تولید می شود و بره تازه و محلی در تمام طول سال در دسترس است. تمام گوشت های دارای گواهی حلال و کوشر در ایالات متحده آمریکا هستند. اگر میخواهید درباره فواید تغذیه، روشهای چرا و مکان پیدا کردن بره آمریکایی در نزدیکی خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، به آنها مراجعه کنید
برخی از مواد مورد نیاز شما –
- بره آمریکایی آسیاب شده
- سیب زمینیها
- گوجه فرنگیها
- پیاز زرد
- ادویه جات: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، فلفل چیلی، پاپریکا، سماق
- جعفری تازه
- رب گوجه فرنگی
- روغن زیتون
کوفته را درست کن
کوفته کباب را با برنج باسماتی یا نان پیتا سرو کنید.
شام تابه ورق بره کوفتا
عناصر
- ۱ پوند بره آمریکایی آسیاب شده
- ۱ پیاز زرد متوسط رنده شده
- ۲ میخک ها سیر چرخ کرده
- ۱ دسته کامل جعفری، ساقه ها برداشته شده (حدود ۱ و ۱/۲ فنجان برگ جعفری بسته بندی شده) ریز خرد شده
- ۱-۲ سیب زمینی های درشت برش به گوه
- ۱ پیاز بزرگ برش خورده
- ۳ گوجه فرنگی بزرگ برش به گوه
- ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ رب گوجه فرنگی
ادویه ها
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به مزه
- ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز سطح ادویه را مطابق میل خود تنظیم کنید
- ۱ قاشق چایخوری سماق اختیاری
- ½ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
سس
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ فنجان از آب
- آب ½ لیمو
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به مزه
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید
-
در یک کاسه بزرگ، گوشت بره آمریکایی، تمام ادویه ها، جعفری ریز خرد شده (حتما مقداری از جعفری را برای تزیین نگه دارید)، پیاز رنده شده، سیر خرد شده، روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط کنید.
-
در یک کاسه جداگانه، تکه های سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز را اضافه کنید، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید تا مزه دار شود. سبزی ها را با همان ادویه هایی که برای مخلوط کوفته استفاده کردیم، مزه دار کنید.
-
در یک تابه بزرگ، سبزیجات را اضافه کنید و به طور مساوی در تابه پخش کنید. کوفته را به شکل کنده درآورید.
-
کوفت ها را روی تابه قرار دهید. من دوست دارم کوفته را با یک قاچ سیب زمینی بچینم که هر کنده کوفته را از هم جدا کند. اما با خیال راحت کوفته را به سلیقه خود بچینید.
نکته: اگر می خواهید لبه های کاراملی روی کوفته داشته باشید، دقت کنید که کوفته به تابه برسد و روی سیب زمینی یا سبزیجات نباشد.
-
در یک فنجان رب گوجه فرنگی، آب، آبلیمو، نمک را به میزان مزه اضافه کرده و مخلوط کنید. سس را روی کوفته و سبزیجات بریزید
-
در طبقه وسط فر قرار دهید و حدود ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که بره چرخ شده به دمای ۱۶۰ درجه برسد بپزید.
-
با جعفری تزئین کنید.
-
با سیب زمینی سرخ شده، تاهینی، برنج باسماتی سرو کنید یا می توانید با آنها ساندویچ درست کنید و کنار نان پیتا سرو کنید. لذت ببرید!