اگر به دنبال یک وعده غذایی هستید که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست کنید، دیگر دنبال این نگردید زیرا دستور پخت این ماهی قزل آلا با کره لیمو که در کاغذ روغنی پخته شده، عالی است!
اگر به دنبال یک وعده غذایی هستید که در کمتر از ۳۰ دقیقه درست کنید، دیگر دنبال این نگردید زیرا دستور پخت این ماهی قزل آلا با کره لیمو که در کاغذ روغنی پخته شده، عالی است!
۵ دقیقه برای آماده سازی و ۱۵ دقیقه برای پخت
من عاشق این روش پخت ماهی قزل آلا در کاغذ روغنی هستم زیرا مونتاژ آن آسان است. همه چیز در یک کیسه کاغذ روغنی پخته می شود و تقریباً بدون آشفتگی است. از آنجایی که کیسه پوستی به ذخیره تمام بخار کمک می کند، ماهی قزل آلا را سریعتر می پزد و ماهی سالمون پوسته پوسته واقعاً مرطوب به دست می آید.
ماهی قزل آلا، ماهی کاد یا میگو
اگر ماهی سالمون ندارید، میتوانید از میگو، ماهی کاد و حتی برشهای نازک سینه مرغ استفاده کنید. بعد، سبزیجات و سبزی ها و شما می توانید از هر چیزی که در دسترس دارید استفاده کنید. از آنجایی که همه ما در قرنطینه هستیم، مهم است که در پخت غذا انعطاف پذیر و خلاق باشیم. برای من، من سبزیجات تازه زیادی نداشتم (سفارش محصولات تازه من هر جمعه از سایت freshharvest.com می آید) اما اگر دارید، چند برش نازک هویج، فلفل دلمه ای یا قارچ اضافه کنید. از آنجایی که ماهی قزل آلا در حدود ۱۵ دقیقه پخته می شود، باید مطمئن شوید که سبزیجات نازک برش داده شده اند تا وقتی ماهی قزل آلا تمام شد کاملاً پخته شوند.
لیمو، جعفری، سیر، کیپر
من با یک تخت جعفری، تکه های لیمو و کیپر شروع کردم و ماهی قزل آلا را روی آن گذاشتم. ماهی سالمون را با نمک، فلفل، سیر خرد شده و کمی فلفل قرمز تند مزه دار کردم. سپس روی ماهی قزل آلا را با تکههای لیمو و کیپر اضافه کردم – همین! این کار ۵ دقیقه طول می کشد – شاید حتی کمتر برای جمع کردن. قبل از اینکه همه چیز را ببندم، چند تکه کره اضافه کردم اما می توانید از روغن زیتون یا روغن آووکادو استفاده کنید.
ماهی قزل آلا را در فر قرار دهید تا با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حدود ۱۵ دقیقه بپزد.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با مایلوکس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن مایللوکس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم ششدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز مایلوکس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن مایلوکس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی مایلوکس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
جزئیات کامل دستور غذا در زیر – لذت ببرید
کیپر کره لیمو ماهی سالمون پخته شده در کاغذ روغنی
زمان آماده سازی |
۵ دقایق |
زمان پخت |
۱۵ دقایق |
خدمات |
|
عناصر
- ۳ حبه سیر خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک (روغن زیتون یا روغن آووکادو)
- نمک (چشیدن)
- فلفل سیاه (چشیدن)
- فلفل تند (اختیاری)
- ۴ برش ها لیمو
- ۱ قاشق سوپخوری کپر
- ۱ فیله ماهی سالمون
- ۱/۴ فنجان جعفری تازه
عناصر
|
|
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید
-
یک کاغذ روغنی ۱۵×۱۶ اینچی را از وسط تا کنید. سپس آن را باز کنید و شروع به مونتاژ همه چیز در یک طرف کاغذ روغنی کنید.
-
جعفری، کیپر و ۲ برش لیمو را اضافه کنید.
-
فیله ماهی قزل آلا را روی آن قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی و سیر خرد شده مزه دار کنید. من برش های لیمو و کیپر اضافه کردم. کره یا روغن را روی ماهی قزل آلا اضافه کنید.
-
سپس نصف دیگر کاغذ روغنی را روی ماهی قزل آلا قرار دهید. شروع به نیشگون گرفتن کناره های باز کنید تا زمانی که همه چیز را خوب ببندید. توجه: میخواهید مطمئن شوید که آن را به خوبی آب بندی کردهاید تا بخار از آن خارج نشود.
-
کیسه روغنی را روی یک ورقه پخت قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید.
-
قبل از سرو، سبزیجات تازه را روی آن قرار دهید و لذت ببرید!